Svaštara

Stižu leptirići u stomaku: Horoskopski znaci koji će se uskoro zaljubiti

Ova tri znaka će se uskoro zaljubiti – stižu im ‘leptirići u stomaku’!

Djevojka - Sibenik.in

Venera, planeta ljubavi je ušla u Blizance 3. aprila i donijet će svima lepršavost i lijepe trenutke u ljubavi.

Većina će se dopisivati, pričati sa voljenom osobom i flertovati. Ljubav preko žice, poruke, pozivi do kasno u noć neće biti neobični uopšte, već neophodni. Tinejdžerske ljubavi neće biti rezervisane samo za njih, nego za sve.

Neke veze mogu da se poprave kroz komunikaciju, ali neke mogu da budu površne i da traju baš kratko, ali i to može da bude zabavno za nekog, piše astrolog Jovana Vilimonović za “Mondo“.

Nekim znacima će više značiti ulazak Venere u znak Blizanaca nego drugima. Pogledajte da li ste među njima…

Blizanci
Vama će sve ići od ruke od početka aprila pa sve do 7. avgusta. Venera Vam donosi uspjeh u ljubavi, naročito ako ste slobodni. Neće Vam biti sigurno dosadno, a možete čak i da se dvoumite između dvije osobe. Odaberite onu sa kojom imate bolju komunikaciju. Ako ste zauzeti, poradite na odnosu sa partnerom, budite malo romantičniji. Bar imate vremena da sve popravite.

Strijelac
Tokom ovog perioda od početka aprila do kraja prve sedmice avgusta možete da očekujete mnogo zanimljivih događaja u ljubavi. Bitno je da se fokusirate na ono što je stvarno važno i da odaberete pravu osobu za sebe. Nemojte previše da vejrujete slatkorječivim osobama, nego razmislite da li su iskrene. Gledajte djela, ne riječi. Ako ste zauzeti, poboljšat će se odnos sa voljenom osobom. Komunikacija će biti odlična. Možete da idete na neka kraća putovanja na ljeto. Uživat ćete u ljubavi.

Vodolija
S obzirom da će Venera biti u Vašem polju ljubavi, bićete prilično zadovoljni kako će sve da se odigrava. Neka mlađa osoba može iznenada da uđe u Vaš život i da ga uljepša. Zaljubit ćete se, nećete ni primijetiti. Ako ste zauzeti, odnos može da se poboljša i da ponovo osjetite strast sa početka i da se prisjetite zašto ste sa voljenom osobom od samog početka. Ugodite jedno drugom, a ne zaboravite da joj udijelite komplimente kad god stignete. Bitno je da bude voljena osoba u centru pažnje i sigurno ćete da dobijete pažnju zauzvrat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh