Svaštara

Horoskop / Za 5 dana Sunce ulazi u znak Bika: Očekuju nas otežane promjene i mračna retrogradna faza (do 20. maja)

Horoskop za vladainu Bika – šta nam donosi Sunce u Biku u kombinaciji sa 5 retrogradnih planeta!

Žena - Tarot-horoskop.com

Horoskop za Sunce u Biku – od 19. aprila do 20. maja 2020. godine!

Ulazak Sunca u znak Ovna prošlog mjeseca simbolizuje početak nove astrološke godine, ali planetarna energija počinje da se mijenja kada Sunce pređe u znak Bika, piše “Lovesensa“.

Krećemo se na Zodijačkom kolu sudbine i nismo sigurni kuda nas novi putevi vode. Ovo je period kada se u čitavom svijetu događaju drastične promjene.

Vladavina Bika predstavlja period sa puno novih događaja, a naročite promjene dogodit će se kada na kraju perioda Bika četiri planete krenu retrogradnim hodom.

Prvi retrogradni hod događa se 24. aprila sa Plutonom. Zatim 10. maja Saturn kreće retrogradno, nakon čega slijedi Venera 12. i Jupiter 14. maja.

Retrogradne energije uvijek su najsnažnije kada počinju i kada završavaju, tako da će ovi datumi definitivno biti dani na koje treba obratiti pažnju.

Veliki uticaj tokom vladavine Bika imaće i mlad Mjesec 22. aprila. Njegova energija biće pomalo izazovna, ali nas podstiče da rasteretimo svoj um i prihvatimo nove vizije.

Ne možemo se vratiti u prošlost, možemo se samo nadati, a ovaj mlad Mjesec poslat će nam inspiraciju da upravo to učinimo. Pitat ćemo se – koje sjeme sada želim da posadim da bih dobio dobre plodove u budućnosti?

Mlad Mjesec predstavlja početak mjesečevog ciklusa i vrijeme u kojem možemo da postavimo namjere. Namjere koje smo postavili u ovom periodu počet će polako da se gube dok stignemo do punog Mjeseca, što se dešava 7. maja.

Ovo je Škorpijin pun Mjesec, koji je uvijek moćan i transformativan. Naša intuicija i povezanost sa Univerzumom biće snažna i možda će nam biti lakše da se uskladimo sa novom energijom.

Tokom punog Mjeseca u znaku Škorpije potrebno je da se osvrnemo na ono što se dešavalo u prethodnoj sezoni Škorpije. Stvari koje otkrijemo pomoži će nam da otpustimo negativnosti iz svog života.

Razmislite o onome što se dešavalo u vašem životu krajem oktobra 2019. godine, jer slične teme ili obrasci mogu se pojaviti ponovo. Učite iz ličnog iskustva.

Ovaj pun Mjesec idealan je za detoksikaciju duše, tako da možete da pozdravite ovaj sjajni novi početak koji se polako oblikuje na kosmičkom nebu.

Drugi značajan datum u sezone Bika je susret Sunca i Urana koji se dešava 26. aprila.

Ovo je najvažniji dan za prihvatanje promjena koje je Uran unio u naše živote i živote ljudi širom svijeta.

Uran se uselio u znak Bika 2018. godine i od ovog vremena radi na uvođenju promjena na planetu Zemlji.

Dok zaključimo sezonu Bika i krenemo u sezonu Blizanca, energija zvijezda biće jaka i moći ćemo da dodirujemo sjenke koje su potrebne za našu sopstvenu duhovnu transformaciju.

Te sjenke su naš strah i potisnute emocije. Ove sjenke donose i osjećaj stida koji možemo imati zbog sebe i svog života.

Izlaganje i iznošenje ove svjetlosti uvijek je moguće, ali pod uticajem Plejade možemo osjećati veliku podršku i vođeni smo da to učinimo.

Period Bika u 2020. godini je idealno vrijeme da rastemo duhovno i povežemo se sa našim vodičima i Univerzumom.

Ako u svom životu tražite smjernice i podršku, zavirite unutar svoje duše, budite smireni, a zatim tražite svemir i vaše duhovne vodiče da vam pomognu.

Zatražite da vam se otkrije sljedeći korak, tražite da vam se prikaže put, tražite da vam se pruži podrška dok nastavljate da koračate u novo.

Sezona Bika donosi veliku težinu zbog prisustva retrogradnih planeta, ali usporit će mnoge stvari, dajući nam šansu da udahnemo i izborimo se sa svim preprekama, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh