Svaštara

Kako izgleda savršena žena u očima većine muškaraca – “Na cijeni je žena koja ima izričit stav”

Mnogi pripadnici jačeg spola imaju tačno zadane tačke koje njihova savršena žena treba imati.

Samopouzdanje; Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi. Osim toga, nemojte se pred muškim polom žaliti na svoje fizičke nedostatke i ukazivati na njih.

Nema ništa ljepše od žene koja se odlično osjeća u svojoj koži i ne boji se to pokazati. Smisao za humor; Ova stavka definitivnoje jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim, ne toliko pozitivnim, situacijama daje tračak svjetlosti.

Poštovanje privatnosti; Odolite želji da mu prelistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vrijeme u kojem ćete raditi nešto što ne običavate raditi skupa. Primjera radi, kada vaša jača polovina ode s društvom na fudbal, iskoristite to vrijeme za male spa tretmane i rituale.

Zanimljiva ličnost; Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću, nastavite s obrazovanjem… Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru.

Tajanstvenost i nepredvidivost; Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Ugodno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke vještine koje posjedujete, a koje mu prije niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

Čvrst karakter; Nemojte se ni u kojem trenutku pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu ličnost i karakter i budite odane same sebi. Nikome nije ugodno shvatiti da je određeno vrijeme proveo s glumicom.

Osmijeh; Zadnje, ali ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi umjetno proizvedenog osmijeha može popraviti raspoloženje i pretvoriti umjetni u iskreni osmijeh. Smijte se što češće, a kako bi vam to bilo što ugodnije, održavajte oralnu higijenu na visokom nivou,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh