Svaštara

Gube kontrolu lako: Najveći paničari horoskopa

U nekim momentima veoma je važno zadržati pribranost, međutim postoje znakovi horoskopa koji se ovom osobinom ne mogu pohvaliti.

Strah - Svjetlorijeci.ba

Blizanci
Iako su uvijek veseli i optimistični, ovaj znak horoskopa u nekim situacijama jednostavno gubi kontrolu. Najglasniji su, ali i najnepraktičniji kada stupe neke vanredne situacije.

Više štete naprave nego koristi. Pripadnike muškog pola Blizanaca, žene ne treba voditi da prisustvuju porođaju, recimo.

Rak
Kraljevi drame. Oni umiju da situaciju podignu na dosta, dosta viši nivo. Rakovi su u stanju da unesu toliki nemir, da ima neke nemile situacije morate jednostavno cenzurisati.

Vodolija
Kako stvari vide iz samo nima znane dimenzije, tako je i prezentuju. Dešava se da ih ljudi ne razumiju potpuno, te mogu unijeti paniku u svaku temu.

Njihove vizije nisu drugima jasne, tako da se panika u ovom slučaju lančano širi zbog nerazumijevanja, a največi je strah, strah od neizvjesnosti, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh