Svaštara

Koje horoskopske znakove u aprilu 2020. godine očekuju korijenite životne promjene

Za njih više ništa neće biti isto.

Proljeće - Blogspot

April je mjesec proljeća, a pravo proljeće dolazi Vodolijama, Blizancima i Bikovima. 8. aprila imamo pun Mjesec, a Venera u Blizancima od 3. aprila dodatno puni ovaj puni Mjesec.

Venera započinje svoj retrogradni poduhvat 13. maja sve do 25. juna. Vaši odnosi idu na novi nivo. 4. aprila Jupiter će se udružiti s Plutonom i otkriće nekoliko tajni.

To će se dogoditi na 24. stepenu Jarca, stoga saznajte šta znači Jarac u vašoj natalnoj karti. 19. aprila Sunce ulazi u Bika, a mlad Mjesec će se pojaviti 22. aprila. Pluton će krenuti retrogradno 25. aprila.

Tokom tih kosmičkih događaja, Blizanci, Vodolije i Bikovi će eksplodirati!

Blizanci
Ovaj mjesec biće vam zabavan jer će kosmičke promjene uticati na vaš stil komuniciranja i na romantiku. Šarmantna Venera blagoslovit će vas ljubavlju i srećom.

Samo budite iskreni i ne pokušavajte da prevarite druge. Budući da Venera utiče na vaše vještine zabavljanja i edukacijske vještine, možda je vrijeme da govorite masama i postanete influenser.

Bik
Ubrzo će započeti sezona Bika i slijedi vaš rođendan. Venera, kraljica ljubavi, biće u vašem znaku i ući će u Blizance što utiče na vašu kuću finansija.

Pazite na proračun. Možete sebi da priuštite neka skrivena zadovoljstva, ali ne pretjerujte. Mars će se udružiti s Venerom i uticat će na vašu kuću karijere. Znajte da se mijenjate – dopustite da se to dogodi.

Vodolija
Mars ulazi u vaš znak i zahuktava vaš život dok pravi kvadrat s vašim vladarom Uranom. Ta će veza uticati na vaš dom i donijeti vam preko potrebnu produktivnu energiju. To vas može učiniti i malo svojeglavim.

Međutim, Mars će se udružiti i s Venerom i unijet će malo ljubavi i kreativnosti u vaš život. Usmjerite tu energiju u nešto kreativno. Pun Mjesec u Vagi pada u vašu kuću vjere, što znači da je ovo još jedna prilika da prigrlite svoju slobodu. Uživajte u promjenama koje se događaju u vama, piše “Atma“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh