Svaštara

Horoskop – Koje znakove očekuju teškoće i nevolje za vrijeme mladog Mjeseca (od 24. marta 2020.)

Mlad Mjesec u znaku Ovna – evo koja 3 znaka treba posebno da budu oprezna!

Mlad mjesec -Astrosudbina.com

24. marta 2020. godine, na nebu će se pojaviti mlad Mjesec u znaku Ovna, piše “Lovesensa“. I dok će mnogim znakovima Zodijaka donijeti ohrabrujuću i pokretnu energiju, neke znakove očekuju mračne sjenke i negativna sudbina…

Ovaj mlad Mjesec kreira trigon sa Saturnom i pruža određenu stabilnost dok se krećemo ka naprednijoj fazi života. Njegov spoj sa Venerom privlači i puno ljubavi i iscjeljenja.

Kada Venera stvori trigon sa Plutonom, avanturističkim Jupiterom i snažnim Marsom, kao i se*stil sa Neptunom – očekuje nas snažna energija koja će pokrenuti nove talase emocija i želja.

Takođe, vladavina Ovna donosi želju za takmičenjem i motivacioni duh.

Ovaj mlad Mjesec donosi osjetljiv i napet period zemljanim znakovima Zodijaka. Ali to neće biti samo period teškoća, već i vrijeme kada ćete naučiti da se suočite sa greškama, otvorite um za razne mogućnosti i iz promašaja naučite vrijedne lekcije.

Evo koja tri znaka očekuje težak i izazovan period za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu:

Bik – zamka vlastitog ega

Utišajte vijesti, zaboravite na negativnost, isključite telefon, zatvorite oči i slušajte otkucaje svog srca. Iako osjećate da vas negativna energija i strah obuzimaju, sada je vrijeme da se sjetite ko ste zaista i šta čini vaše biće bez spoljašnjih uticaja. Vratite se u kontakt sa svojom duovnošću i dopustite svojoj intuiciji da govori. Spoljašnji svijet, negativne vijesti i osjećaj kolektivne panike trenutno čini da se osjećate loše. Zato je važno da se izolujete i posvetite se svojoj duši i težnjama svog srca.

Djevica – na pragu ste velike trandformacije

Ponekad je dobro napraviti nekoliko koraka unazad da biste razmislili o svojim postupcima, ambicijama i planovima. Mlad Mjesec vam donosi nesigurnost, zastrašujuću neizvjesnost i nedostatak snage. Postoje određene stvari koje morate žrtvovati da bi bilo uopšte moguće ispuniti sve ciljeve. Važno je da otpustite svoju prošlost, vezani ste za nju čvrsto i to vas blokira da živite sretno i ispunjeno. Žrtvujte svoju prošlost zarad ljepše budućnosti. Vjerujte u sebe.

Jarac – probmelemi u okviru doma

Očekuju vas nevolje i problemi sa članovima porodice i tenzija raste u vlastitom domu. Mnogi će razmišljati o preseljenju. Umjesto što se čvrsto držite svog stava, odbacite inat i pokušajte da riješite sukobe. Sretan je čovek koji je okružen ljudima koji ga vole ii žele mu dobro. Koliko god vam sada bilo teško, pronađite balans i mir i prenesite ga na ostale ukućane. Umjesto što živite ljutnju i bijes, počnite da živite LJUBAV.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh