Svaštara

Korona ih ne može razdvojiti: Sin i otac pričaju preko prozora

Otac i sin gledaju se preko prozora i pričaju jedan s drugim

No image - Haber.ba

Sandy Hamiliton iz Minnesote, SAD, radi u ustanovi za brigu o starijim ljudima koja trenutno ne radi za posjetitelje kako bi se zaustavilo širenje korona virusa.

Dok je bila u smjeni, svjedočila je prelijepom trenutku između oca koji živi u ustanovi i njegovog sina koji ga svakodnevno posjećuje i taj trenutak odlučila je podijeliti na društvenim mrežama, piše “24sata“.

Na fotografiji se vidi stariji muškarac kako sjedi u fotelji u svojoj sobi, dok njegov sin sjedi ispred prozora i preko telefona pričaju jedan s drugim.

“Sin dolazi svaki dan vidjeti oca, a razgovaraju preko telefona, najslađa stvar ikada”, rekla je Sandy.

My assisted living is on lockdown so he comes every day to see his dad and they talk through the phone, sweetest thing ever ? Consent was giving to post on social media.

Gepostet von Sandy Hamilton am Sonntag, 15. März 2020

Sandy je dobila odobrenje da fotografiju podijeli na društvenim mrežama, a fotografija u kratkom vremenu postala je viralna i podijeljena je skoro 920.000 puta. Prikupila je više od 58.000 lajkova i više od 16.000 komentara.

“Tako slatko! Nadam se da će mene jednog dana netko toliko voljeti. Kakav dobar sin!”, bio je jedan od komentara.

“Ljubav pobjeđuje sve”, bio je drugi komentar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh