Svaštara

Horoskop za proljeće 2020-vrijeme buđenja

Na proljeće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodenjaka 21. ožujka/marta 2020. godine, a prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodit će se 4. aprila.

Djevojka - Lovesensa.rs

Proljeće je vrijeme buđenja, unutrašnje svijesti, romantičnih iskri i najdivnijih mirisa u cijelom univerzumu. Priroda nas nježno i lagano budi tijekom proljeća i čini nam se kao da u tom periodu imamo njenu najveću podršku.

Bez obzira je li vaše srce slobodno ili ste već zaljubljeni, proljeće je period osvježenja za polje ljubavi. Mnogi znakovi će baš ovog proljeća doživjeti pravu romantičnu bajku. Ipak, proljeće ima i svoju tamnu stranu. Kod nekih dolazi do melankolije, umora i iscrpljenosti. Moguće je da pod poletom napravimo loše ustupke i donesemo brzoplete odluke.

Na proljeće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodenjaka 21. ožujka/marta 2020. godine, a prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodit će se 4. travnja/aprila.

U ožujku/martu Saturn iz svog matičnog znaka Jarca prelazi u znak Vodenjaka, a sedam tjedana kasnije kreće retrogradnim putem. Saturn u Vodenjaku podrazumijeva testiranje granica i uspostavljanje određenih pravila u svom životu. Odgovornost i odlučnost postaju jače strane, zato je ovaj period idealan za napredak u karijeri.

Jupiter i Saturn udruže snage na svakih 3 godina, a to će se dogoditi nekoliko puta u 2020. godini, a prvi put 4. travnja/aprila. Ovaj tranzit donosi realističan pogled na život i nove ciljeve. Napokon ćete znati što zaista želite od svog života.

Venera kreće retrogradnom stazom od 13. svibnja/maja do 25. lipnja/juna, a takav aspekt događa se na svakih 18 mjeseci. Bit ćemo vođeni osjećajima, maštom, iluzijom, a u tom ružičastom svijetu lako možemo zaboraviti na svoj pravi put ka ostvarenju ciljeva.

Ovan
Proljeće će početi na jedan zanimljiv način za vas, s nekoliko iznenađenja. Ovo je vaš period u godini i osjećate se energično i pozitivno. Ipak, morate biti pažljivi tijekom ožujka/marta zbog negativnog utjecaja retrogradnog Merkura.

Mnogi Ovnovi doživjet će neuspjeh zbog mračnog utjecaja ove planete. Najbolje ćete se snaći ako se prisjetite lekcija koje ste naučili u prethodnoj godini. Svaku teškoću podnosite s puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam ovog proljeća išta ukrade osmijeh sa lica.

Bik
Ovog proljeća trebati će vam nevjerojatna odlučnost jer ćete proći kroz velike promjene. Morati ćete preuzeti odgovornost za mnoge stvari koje se dogode kod kuće, na poslu ili u ljubavnom odnosu. Od vas se zahtjeva da donesete vrlo teške odluke.

Ukoliko ste nezadovoljni, sada je pravi trenutak da promijenite sve što vas sputava i zadaje brige. Sreća će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.

Blizanci
Financijski problemi vas sputavaju da ovog proljeća napravite sve što ste željeli, ali ne dozvolite da vas to slomi i udalji od važnih ciljeva. Dragi Blizanci, imate nevjerojatnu moć prilagođavanja pa ćete lako pronaći solucije i rješenja za probleme.

Tijekom svibnja/maja zvijezde vam pripremaju divna iznenađenja i sretnije životne okolnosti. Iskoristite ovaj period maksimalno.

Rak
Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate dva puta razmisliti koju strategiju trebate poduzeti. Bez obzira je li se pojavio problem u ljubavnom odnosu, obitelji ili na poslu, vi sve teškoće lako rješavate.

Umorni ste od čekanja da se nešto promijeni i od zahtjeva okruženja. Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proljeće 2020. godine bit će i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se itekako isplatiti.

Lav
Pomiješani osjećaji i strah od promjena su ono što otežava svakom Lavu ovo proljeće. Raspoloženje vam opada i raste, imate valove tuge i sreće, a sve to zadaje probleme na profesionalnom i ljubavnom polju.

Ipak, mudri Lavovi uspjet će savladati ovu krizu i uzdignut će se iznad cijele situacije. Poslušajte savjet bliskih prijatelja, moguće je da vam je potrebna promjena. Pokušajte korigirati kod sebe sve što vas blokira na putu ka sreći.

Djevica
Očekuju vas velike promjene ovog proljeća, drage Djevice. Ne brinite – sve su pozitivne. Proljeće vam donosi novu, osvježavajuću energiju i zračit ćete divnim vibracijama. Zablistat ćete na privatnom i poslovnom planu, a naročito do izražaja dolazi vaša kreativnost i dinamičnost.

Vjerujte u sebe i uspjeh je pred vama. Jedino upozorenje za ovo proljeće je da tijekom ožujka/marta malo pripazite na financije.

Vaga
Proljeće donosi velike prednosti. Spremni ste uzeti sudbinu u svoje ruke i kontrolirate svaki aspekt svog života. Ako želite nešto veliko učiniti za sebe i svoju budućnost, proljeće je idealan period za takav poduhvat. Postajete ambiciozniji i uspješniji na polju ljubavi i financija.

Za vaš znak je ovo proljeće idealno vrijeme da pokrenete svoj biznis. Jedinu smetnju stvaraju dileme i nesigurnost u svoje odluke. Ali uz malu podršku dragih ljudi, uspjet ćete savladati svaku prepreku.

Škorpion
Dragi Škorpioni, iako je proljeće period ljubavi i leptirića u trbuhu, vaš znak na ovom polju očekuju određeni problemi. Vi ste vrlo disciplinirani i volite slijediti svoja pravila na svakoj životnoj prekretnici pa ćete ostvariti mnoge uspjehe kada je u pitanju profesionalni život.

Kada se osjećate “zaglavljeno” u nekoj situaciji, Mars i Saturn pomažu da iz svake nezgodne okolnosti izađete kao pobjednici. Imat ćete nevjerojatno pojačanu intuiciju, zato slušajte unutrašnji glas.

Strijelac
Proljeće je specijalan period za vaš znak Zodijaka. Očekuje vas strastvena ljubavna romansa i vrtoglav uspjeh. Samo je važno da pratite tok života i razmišljate pozitivno.

Prati vas impresivna energija, kreirate sjajne ideje i nemate problema da ih podijelite s drugima. Počinjete vjerovati u sebe, a samopouzdanje je najznačajnija moć koju možete posjedovati.

Jarac
Vrijeme je za osmijeh! Dragi Jarci, vi ste jedan od najsretniji znakova Zodiajka ovog proljeća. Zvijezde vam donose radost na svim životnim poljima. U travnju/aprilu Mars i Saturn daruju dodatnu energiju koja će vas potaći da završite važan poslovni projekt.

Svibanj/maj vam donosi napredak na polju financija, a to će ujedno biti i najbolji period u 2020. godini za usavršavanje i poboljšanje materijalnog stanja. Na poslu vas očekuju zanimljive ponude, a obiteljski odnosi nikada nisu bili bolji.

Vodenjak
Na proljeće vas očekuju brojne loše vesti, ali će situaciju spasiti dobre vijesti koje se tiču financija. Bit ćete zbunjeni i nećete imati jasno definirane ciljeve.

Na svu sreću, imat ćete veliku podršku partnera u svakoj odluci. Podijelite svoje probleme i teškoće s dragim ljudima. Jedan važan savjet može vas izvući iz neugodne situacije,piše Atma

Ribe
Za vaš znak Zodijaka proljeće će biti vrlo napredan period, ali vas očekuje i pojačan stres tijekom svibnja/maja 2020. godine. U svibnju/maju će se dogoditi određene turbulencije na emotivnom i profesionalnom planu. Fokusirajte se na planove koji mogu unaprijediti vaš posao i obiteljski život.

Kombinacija intuicije i kreativnosti je impresivna pa će vam to pomoći da se ostvarite u nekim novim poslovnim idejama. Vaš najveći izazov ovog proljeća bit će nedostatak samopouzdanja i manjak hrabrosti da donesete velike odluke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh