Svaštara

Djevojčica koja je rođena slijepa, nakon operacije progledala

Malena djevojčica iz SAD rođena je slijepa, a njena mama nikada nije gubila nadu da će njena kćerka progledati. Nakon operacije očiju djevojčica je dobila tu šansu.

No image - Haber.ba

Zabilježen je momenat kada je djevojčica progledala, Medicinska sestra joj je pažljivo skidala zavoje sa očiju i umirivala je je rečima: “Zdravo, princezo. Zdravo, slatkišu. Još malo pa smo završili”.

I čim su zavoji skinuti, prestao je plač. Djevojčica je pomalo zbunjeno gledala oko sebe i grlila mamu koja nije mogla da zaustavi suze.

Toliko toga je prethodilo ovom momentu, a onda se na kraju sve završilo kao velika pobjeda, piše “Blic“.

Emotivan snimak je na Facebooku pogledalo sedam miliona ljudi.

Toddler Sees For The First Time

The emotional time a young girl sees for the first time?❤️️Credit- Jukin Media

Gepostet von Jerry Purpdrank am Mittwoch, 26. Februar 2020


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh