Svaštara

Sve o Ribama: Vole opraštati, a u drugima vide samo najbolje

Riba je vodeni horoskopski znak koji je povezan s Neptunom, planetom duhovnosti. Mogu se slagati i s najrazličitijim ljudima ali često završe u odnosima koji nisu dobri za njih

No image - Haber.ba

Ribe (od 18. februara do 20. marta) imaju tendenciju da daju više nego što primaju. Međutim, kada to dobiju, ne postiže to uvijek pozitivan učinak.

Osobnost mističnih Riba povezana je s njihovim vladarem Neptunom, planetom duhovnosti. Njihova empatija je kozmička, duboko su intuitivni i spremni su praštati. Njihova snaga je u njihovoj sposobnosti. Zbog toga se oni mogu slagati s najrazličitijim ljudima i mogu se pravovremeno izboriti sa stvarima koje im život donosi. Oni su otporni na promjene i prilagodljivi, piše “24sata“.

Ribe su poznate po tome što su izuzetno nesebične, praštaju i održavaju dobre odnose. S druge strane, lako mogu od sebe napraviti žrtvu, a to je najčešće u ljubavi, kada im se ne vraća onoliko koliko daju.

Iako su vrlo intuitivne, često imaju problema s razlikovanjem dobrih i loših ljudi jer vide najbolje u svima. Ponekad zbog cijelog tog optimističnog duha završe u odnosima koji nisu dobri za njih.

Astrolog, Rachel Lang, kaže kako vrlo lako mogu izgubiti sebe u takvim odnosima. Upravo zbog toga što vide najbolje u drugima očekivaju da će se drugi i tako ponašati. Često se zna dogoditi da na kraju ostanu razočarani.

Ovaj horoskopski znak nevjerojatno je kreativan i sposoban je usmjeriti svoju energiju vodopije u nešto lijepo. Međutim, traganje za nečim većim i ljepšim može ih dovesti do pada jer na putu do zvijezda zaborave se brinuti o sebi.

Kako se slagati s Ribama?

Ako imate loš dan slobodno im to recite. Budite otvoreni, iskreni i srdačni prema njima inače oni vašu negativnu energiju mogu usmjeriti prema sebi samima.

Osim toga, Ribe obožavaju zabavu jer često zrače radošću i razigranošću. U Ribama koje vole zabavu vjerojatno ćete naći zauvijek prijatelja.

Šta im je potrebno da budu sretni?

Ono što je Ribama najpotrebnije je netko da ih prizemlji i poštuje njihovu ekscentričnost. Potrebne su im snažne i čvrste veze koje im omogućuju da budu upravo ono što jesu, da budu autentični i da se mogu slobodno izraziti.

Obično se dobro slažu s vodenim znakovima kao što su Rak i Škorpion ali se također dobro slažu i s Jarcem i Bikom.

Idealne karijere za Ribe

S obzirom na to da su Ribe davaoci i prirodni iscjelitelji, poslovi u kojima bi se pronašle ribe su fizioterapeut, medicinska sestra ili liječnik alternativne medicine. Oni suosjećaju s drugima i zato su ovi poslovi idealni za njih. Također, Ribe mogu biti umjetnici, plesači, glumci ili glazbenici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh