Svaštara

Ljubavni horoskop od 28.01. do 02.02.: Ovonovi nervozni u komunikaciji – Jarac se može zaljubiti

Ovonovi nervozni u komunikaciji – Jarac se može zaljubiti

Horoskop - Paparazzo.ba

OVAN Ovog tjedna Ovnovi mogu djelovati nervozno u komunikaciji s dragim osobama. Bit će netolerantni i teško će se miriti ako ne bude sve onako kako oni žele. Krajem tjedna bit će više opuštenosti u emotivnim odnosima, a slobodne očekuje više novih kontakata.

BIK Bikove ovog tjedna očekuje više tenzija u ljubavnoj vezi pa su s partnerom moguće razmirice, a njima će biti potrebno mnogo strpljenja da nadiđu partnerovo neraspoloženje. Slobodni mogu imati neki značajan susret koji će ih emotivno zainteresirati.

BLIZANCI Blizanci će ovog tjedna uglavnom djelovati ozbiljno i pomalo nezainteresirano za emotivne događaje, ali krajem tjedna ulaze u povoljniji period, kada ih očekuju neka nova događanja. Zauzeti mogu djelovati odsutno, ali će pokazivati više razumijevanja za partnera.

RAK Rakovi bi trebali iskoristiti ovaj tjedan za više druženja i izlazaka, jer ih još prate povoljne okolnosti na emotivnom planu. Moguće je neko lijepo poznanstvo koje može prerasti u nešto više. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti stabilniji i emotivniji.

LAV Lavove ovog tjedna može pratiti pojačana nervoza na emotivnom planu pa su kod nekih moguće nesuglasice, a bit će vrlo teško postići neki dogovor. Krajem tjedna situacija će se stabilizirati, a za slobodne će započeti period povoljniji za nove kontakte.

DJEVICA Djevice će ovog tjedna pratiti povoljna situacija na emotivnom planu, slobodni mogu imati ugodne kontakte, a neki bi mogli započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti će s partnerom imati nježniji odnos s više razumijevanja, a stari problemi će se uspješno riješiti.

VAGA Vage će ovog tjedna teže nalaziti način da uspostave skladne odnose u vezi, jer partner može biti nervozniji i nespreman za kompromis. Ipak krajem perioda situacija će se popraviti. Slobodne očekuje više novih kontakata, ali i neko poznanstvo preko posla.

ŠKORPION Škorpione će ovog tjedna biti prilično nervozne i mogu imati razmirica u emotivnim odnosima, jer će biti nespremne na kompromis. Slobodni će i pored velikog nestrpljenja ipak imati šansu za značajan susret, dok će kod zauzetih partner biti zaslužan za smirivanje napetosti.

STRIJELAC Strijelci ovog tjedna mogu biti nezadovoljni jer partner neće pokazivati dovoljno interesa za zajedničke trenutke. Krajem tjedna situacija će se popraviti, a za slobodne će početi povoljniji period za nove kontakte. Moguće je značajno poznanstvo preko posla.

JARAC Jarci će ovog tjedna s partnerom imati odnos s više emocija i razumijevanja, a neki će praviti i nove zajedničke planove. Slobodni Jarci imat će šanse za nove kontakte i značajne susrete. Neki bi se mogli zaljubiti, ali i započeti novu ljubavnu vezu,piše Infpult

VODENJAK Vodenjaci ovog tjedna mogu osjećati više napetosti u emotivnoj vezi i teže će uspostavljati skladne odnose s partnerom pa su kod nekih moguće razmirice. Slobodni će krajem tjedna ući u povoljniji period kada će imati više šansi za nova poznanstva.

RIBE Ribe ovog tjedna uspijevaju održati skladne emotivne odnose s partnerom, a u vezi će biti više razumijevanja. Slobodni će imati šanse za nove kontakte, neki bi mogli upoznati osobu koja će im se jako svidjeti, a neki bi mogli započeti novu ljubavnu vezu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh