Svaštara

Šta nam donosi mjesec u Ovnu? Biće vam potrebno više strpljenja i bliskosti i mnogo manje ljutnje

Savjeti astrologa za narednu sedmicu.

Ovan - Ženskica.com

Horoskop za narednu sedmicu obilježiće polje ljubavi i muško-ženskih odnosa. Glavni akteri će biti Venera i Mars, a prozvani će biti svi oni koji imaju naglašene ove planete, osobe sa aspektom Venere i Marsa, kao i osobe koje imaju planete u znaku Riba, Strijelca, a potom Djevice i Blizanci.

Prvi dan sedmice započinje tranzitom Mjeseca kroz znak Riba, pa će mnogi u ponedjeljak ujutro imati poteškoće sa buđenjem i ustajanjem. Cijelog dana možete biti dezorjentisani i konfuzni, i teško će vam padati da se koncentrišete na zadatke koji zahtjevaju tačnost i detalje. Neki će biti opijeni, ljubavnim dešavanjima ili čašicom više, drugi će biti zaneseni i zaljubljeni, te će to biti razlog njihovom nedostatku fokusa. Kako god okrenete, fokus će vam biti slabija tačka ovog ponedeljka.

Ovog dana Venera je u konjukciji sa Neptunom i u kvadratu sa Marsom, što će i te kako biti povod za sve vrste nesporazuma, iluzija i razočaranja. Mnogi će se svađati oko sistema vrijednosti, uvjerenja i oko toga kakav bi odnos trebalo da bude i na koji način će funkcionisati. Razlike u stavovima i očekivanjima biće nepremostive kod nekih parova. Pripadnice ženskog pola će imati velika očekivanja, neće umijeti jasno da sagledaju ni partnera ni njihov odnos, a emocije će eskalirati i voditi u suze, očaj i osjećaj žrtve. U svakom slučaju ovi konflikti moraju rezultirati promjenom. Prekidom odnosa ili prilagođavanjem.

U utorak imamo aspekt kvadrata Marsa i Neptuna koji može donijeti viruse, prehlade, trovanja, probleme sa vodom, gušenjem ili davljenjem, infekcijama, a najviše donosi neke vrste prevara i prodavanja magle. Takođe, borbe i ratovi se započinju pod ovakvim aspektima, kada se -za ideale gine-. Vjerski okršaji i bitke zasnovane na religijskim vjerovanjima. Ovog dana možete osjetiti povećan stepen sažaljenja, empatije, melanholije, možete ući u ulogu žrtve, a razne vrste neiskrenosti, zabluda i iluzija su aktuelne, pa se savjetuje veći oprez u komunikaciji. Možete se osjećati iskorišćeno kao i da drugi ne uzvraćaju zahvalnošću na vašu dobrotu. Imaćete želju za povlačenjem.

Od srijede, kada Mjesec pređe u znak Ovna, moći ćete da definišete neke odnose, odluke i namjere, jer je pre toga Mjesec u Ribama izazivao zbunjenost. Bićete odlučniji i spremniji da se pokrenete u željenom pravcu.

U četvrtak i petak se savjetuje da se naoružate strpljenjem i da potencijalnu ljutnju pretvarate u bliskost. Faliće vam takta da dovršite projekte do kraja, posebno kada budete nailazili na prepreke i odlaganja onoga što ste isplanirali. Bićete puni energije i poleta, mentalno jaki i spremni čak i za debate i rasprave, ali ćete se trebati pokazati kada istupe problemi koji se neće moći riješiti za jedan dan.

U subotu Mjesec prelazi u znak Bika, što bi sa jedne strane trebalo da donese mir i stabilnost, ali sa druge strane, zbog konjukcije sa Uranom, donosi neočekivane promjene, na koje Bik nikad nije dovoljno spreman, jer ga izvlače iz zone komfora. Prepustite se uživanju i hedonizmu, ali se otvorite za promene. Iako ste vezani za svoje navike, promjene su sastavni dio života, te ih spremno dočekajte.

U nedjelju će se probuditi posesivna strana Bika, koji ne voli da dijeli ono što je njegovo, i to će se posebno manifestovati u partnerskim odnosima. Venera jeste u se*stilu sa Plutonom, pa iako je u pitanju dobar aspekt, on donosi promjene koje sada nisu lagane da im se prilagodimo. Neki odnosi više ne mogu ostati isti, moraju se presjeći i završiti. Neki odnosi će se produbiti, jer su zasnovani na snažnoj privlačnosti i dubokom poverenju. U svakom slučaju biće aktuelni partnerski odnosi emotivne prirode kao i oni odnosi koji su zasnovani na zajedničkim ulaganjima i imovini. Dobar je aspekt za redefinisanje odnosa i planiranje finansijskih investicija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh