Svaštara

Horoskop za sljedeću sedmicu: Bik više nema prepreke u ljubavi, a Strijelcu sve ide po planu (do 3. februara 2020.)

Sedmični horoskop – intezivna ljubav i dobri poslovni interesi!

Horoskop - Sudinfo.be

OVAN

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti nedostižni, ali ne propustite priliku da se predate osobi koju volite. Slobodni Ovnovi, ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Isto bi im moglo donijeti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVJET: Saradnja je ključ uspjeha.

BIK

LJUBAV: Još par dana imaćete osjećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kada ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Prvi dio sedmice donijet će poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine nedelje počinje povoljniji ljubavni period kada će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osjetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete djelotvorniji. Imate viziju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sada znate kako se može živjeti kvalitetnije.

RAK

LJUBAV: Oni koji vole voljet će intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Usamljeni neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Vjerovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smjelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća su prijatna putovanja.

LAV

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas nervirati i rastužiti. Treba shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava.

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

DJEVICA

LJUBAV: Malo je vjerovatno da ćete se osjećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Već vezani će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

KARIJERA: Kada se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onoga što ste zamislili i sprovedite to u djelo bez skretanja sa puta. Vaša hrabrost donijet će rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na sport koji vam donosi dobru energiju.

VAGA

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svijetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sada će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte sa čim raspolažete.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Većinu sedmcie provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatiti.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerovatno će se vaši snovi intenzivirati.

STRIJELAC

LJUBAV: U prvoj polovini sedmice još ćete trebati da izdržate poneku frustraciju, a onda, od sredine nedelje počinje povoljniji period kada ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štoviše, pojačat ćete kontakte i više se angažirati oko suradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti ugodni i društveni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite samo ono što jeste.

JARAC

LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio sedmice donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak i budite strpljivi.

KARIJERA: Djelotvornost kojom ćete delovati na radnom mjestu biće fascinantna. To je posljedica toga što vi tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i sa drugima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dva para očiju vide više nego jedan.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete sretni što vas drugi razumiju. Onda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevicu na sasvim uobičajem mjestima. Očekuju vas dobri susreti.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate podstaćiće vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mjestu gdje i vi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmislite o svojim željama.

RIBE

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je vjerovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste i sledite svoj put, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh