Svaštara

Od 17. januara za njih je počeo period za magičnu ljubav: Tri horoskopska znaka očekuje čarobna romansa do 27. januara 2020. godine

Evo koja tri znaka od 17. do 27. januara očekuju iskre čarobne ljubavi…

Ljubavni horoskop - Sibenik.in

Bez obzira na godine, starost, pol ili ambicije, ljubav je ta koja nas uvijek može promijeniti i učiniti da srce počne da kuca potpuno drugačijim ritmom, piše “Lovesensa“.

Postoje osobe koje vešto znaju kako da kontrolišu osjećanja i ne dopuste da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Od 17 do 27. januara očekuje vas prava magija ljubavi. Zvijezde ispunjavaju romantične želje, pa je zato važno da u narednih 10 dana razmislite kakvu ljubav želite – olujnu i brzu poput planinske ili mirnu poput netaknutog jezera.

Kada budete mogli u sitnim detaljima da vizualizujete željenu osobu, vaš ljubavni život polako će početi da se mijenja.

Najbolji pečat ljubavi sudibina će u narednim danima ostaviti na sljedeća tri usamljena znaka Zodijaka:

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali da maštate. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatiti ćete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što prije ispraviti. U početku bićete malo nesigurni, ali t da ijizmeđu vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.

Strijelac

Očekuje vas potpuno nova ljubav, a sa njom i život prepun iskušenja i avantura. Veseli i aktivni Strijelci dobit će novi talas romantične pozitivne energije. Nova veza će se brzo razvijati i prijaće vam tok u kojem se kreće. Ova romansa možda ne obećava da će trajati vječno, ali vi potpuno uživate u njoj. Prepustite se i otkrijte neke nove varnice ljubavi i strasti.

Bik

Bikove očekuje ljubav dubokih osjećanja. Poput onih u klasicima književnosti, ova ljubav će biti čista, ‘zastarjela’, predana i ispunjena najljepšim emocijama. Potpuno razumijete partnera, njegove potrebe, planove, želje. Zajedno kreirate najpovoljnije prognoze vaše budućnosti. Moguće je da ćete svoju srodnu dušu upoznati preko članova porodice ili prijatelja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh