Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Bika očekuju roamntični trenuci, a Rakovi su očarani jednom osobom (do 13. januara 2020.)

Sedmični ljubavni horoskop od 7. do 13. januara 2020. godine!

Horoskop - Thefashionobserver.com

OVAN

Ovnovi će prvi dio sedmice biti zaokuplejni obavezama, ali druga polovina perioda će im donijeti više opuštanja u prijateljskom društvu, a preko njih i više novih konatakata. Kraj sedmice može doneti pojačanu nervozu u emotivnim odnosima, pa neke veze mogu imati problema.

BIK

Bikovi ove sedmice mogu uživati u romantičnim trenucima sa partnerom, dok će slobodnima ljubavne šanse biti više naklonjene. Ipak, druga polovina perioda može donijeti više napetosti u neke odnose, a sam kraj sedmice mogao bi označiti negativnu emotivnu situaciju u nekim vezama.

BLIZANCI

Blizanci bi do kraja ove sedmice treba više da se druže i da koriste prilike da sretnu neku zanimljivu osobu, ili se provedu, makar to bila i neka prolazna veza, jer kasnije više neće imati takve šanse. Oni koji su na putovanju, u drugoj polovini sedmice imaće više šansi za nove kontakte.

RAK

Rakovi ove sedmice mogu biti prilično romantični i očarani nekom osobom koja za njih može predstavljati ljubavni ideal. Neki se mogu zaljubiti ili započeti vezu, dok zauzeti mogu iskoristiti ovaj period da osvježe odnose. Ipak, sam kraj sedmice mogao bi nekima doneti neželjene razmirice.

LAV

Lavove će do kraja sedmice pratiti pozitivni uticaji na emotivnom planu, nesporazumi u vezama lakše će se rešavati, a zauzeti će, naročito od druge polovine nedelje biti privrženiji partneru. Slobodni Lavovi će ući u period kada bi mogli upoznati osobu koja će im se dopasti.

DJEVICA

Djevice će ove sedmice uspijevati da održe stabilne odnose u vezi iako mogu biti više okrenute sebi i svojim mislima. Neke mogu više maštati, a neki ljubavni susreti mogu biti tajni. Krajem sedmice neki se mogu naći u nepredviđenoj i napetoj situaciji za koju će morati da nađu rješenje.

VAGA

Vage ove sedmice mogu imati utisak da je partner romantičniji i strastveniji, pa će više uživati u emotivnim odnosima. Slobodni mogu imati zančajan susret preko posla, ali i sa osobom koja može delovati tajnovito. Neki bi se krajem nedelje mogli naći u nekoj napetoj emotivnoj situaciji.

ŠKORPIJA

Škorpije će ove sedmice biti maštovitije i sklone zaljubljivanju, nek mogu sresti osobu koja će ih privući, ali i započeti značajnu emotivnu vezu. Oni u već postojećim vezama biće romantičniji, ali neki krajem sedmice mogu ponovo kopati po starim problemima i unositi nemir u odnose.

STRIJELAC

Strijelčevi bi trebalo da iskoriste još ovu sedmicui pokušaju da se što više zabave, jer će sa njom da se završi povoljniji period za ljubav, a neki bi se krajem nedelje mogli naći pred starim problemima koe treba riješiti. Neke Strijelčeve bi mogla da privuče osoba koja ima veze sa inostranstvom.

JARAC

Jarčevi ove sedmice uglavnom pokušavaju da balansiraju u emotivnim odnosima iako ih ne očekuje neka povoljna situacija do samog kraja perioda kada će za njih konačno početi povoljniji ljubavni period. Neke bi mogla da muči posesivnost, ali i stari problemi koje ne mogu da reše.

VODOLIJA

Vodolije ove sedmice mogu djelovati razdražljivo i nepristupačno, a nešto povoljniji period za mnoge će početi sredinom perioda kada zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati više emotivne podrške od strane partnera, dok bi slobodni mogla da zainteresira neka nova osoba.

RIBE

Ribe bi ove sedmice mogle da provedu romatične trenutke sa osobom do koje im je stalo, ili započnu novu emotivnu vezu. Kod zauzetih će se osjećati više bliskosti, ali neki mogu trpjeti partnerovu zatvorenost i čeprkanje po starim problemima što može kulminirati krajem sedmice, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh