Svaštara

Modernog Deda Mraza na Instagramu prati 90 hiljada ljudi: Influenser čuva koze, pravi sir…

Ovom plemenitom mladiću treba skinuti kapu, jer on je pravi Deda Mraz modernog doba!

Nenad Petrović - Prva.rs

Na porodičnom imanju u aleksinačkom selu Porodina u Srbiji, Nenad Petrović (22) gaji koze, pravi sir, skuplja sijeno, siječe drva, žanje… Radi baš sve poljoprivredne poslove!

Ali, vjerovali ili ne, on je i influenser! Iz dana u dan, Kajzera na Instagramu ga prati sve više ljudi, a on je svoj uticaj u virtuelnom svijetu već dvije godine koristi na najbolji mogući način – sakuplja sadržaj za paketiće koje dijeli djeci širom Srbije, piše “Prva“.

Na mreži je Kajzer, u selu Nenad Petrović, za praznike je Deda Mraz! Sve tri uloge mu savršeno pristaju, jer ovaj plemeniti mladić i veliki šaljivdžija zna šta su prave vrijednosti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh