Svaštara

Kakve žene privlače muškarce prema horoskopskom znaku

Svakom znaku prijaju određene ženske osobine.

Horoskop - Nezavisne.com

Svaki horoskopski znak ima neke tipične karakteristike koje drugim znakovima mogu biti odbojne ili privlačne.

A upravo te karakteristike mogu vam pomoći i da saznate kolike su vam šanse kod nekog frajera koji vam se sviđa. Sve što treba da znate je šta je u horoskopu, a njegov znak će vam odati jeste li njegov tip žene ili ne. Ipak, nemojte da vas ovo obeshrabri jer muškarci često ne znaju šta zapravo žele:

Ovan
Muškarce rođene u ovom znaku najviše privlače samostalne žene koje znaju šta žele, ali se istovremeno ne boje biti ni spontane. I sami su takvi pa su svjesni i da im treba neko ko im je sličan jer ne vole kada ih išta u životu sputava.

Bik
Ako se volite maziti i ljubiti, najlakše ćete ukrasti srce muškarcu rođenom u znaku Bika. Za razliku od većine muškaraca, Bikovi se ne srame u javnosti da pokažu nježnost jer su i sami velike maze.

Blizanci
Muškarci u znaku Blizanaca pale se na inteligenciju i obično im je to bitnije od izgleda (da, i takvi postoje). Privlače ih i žene koje su pomalo misteriozne jer inače vole zagonetke.

Rak
Muškarci u ovom znaku su najvjerniji i u vezi daju cijelog sebe, a upravo to traže i od nježnijeg pola. Najčešće ih privlače brižni, majčinski tipovi žena.

Lav
Muškarcima Lavovima izgled je jako važan i privlače ih žene kojima se mogu ponositi. Osim izgleda, važan im je i stav, a može ih odbiti i najveća ljepotica ako primijete da nema samopouzdanja.

Djevica
Muškarce u ovom znaku najviše privlače dotjerane žene, ali na konzervativan način. To ne znači da se neće okrenuti za nekom zgodnom djevojkom u suknji ili dekoltiranoj haljini, ali s nekom takvom sigurno neće pokušati ostvariti ozbiljnu vezu.

Vaga
Rođene fashioniste, muškarce Vage privlače žene koje imaju stila, a ponajviše one koje iskaču iz mase. Važno im je i da je njihova potencijalna djevojka prefinjena i da, poput njih, cijeni i voli lijepe stvari u životu.

Škorpija
Emotivno nestabilne Škorpione najviše privlače strastvene i energične žene koje znaju šta žele u životu te mogu njihov dovesti u red.

Strijelac
Muškarce Strijelčeve najviše privlače iskrene i direktne žene koje se ne boje reći svoje mišljenje, čak i kada je to nešto što drugi ne žele čuti.

Jarac
Jarčevi su poprilično površni i najlakše će ih privući žene kod kojih primijete taj isti “kvalitet”. Stalo im je i do imidža pa im je dosta bitan i izgled potencijalne partnerke jer misle da će tako impresionirati druge.

Vodolija
Vodolijama izgled nije toliko bitan, koliko inteligencija, a najlakše će ih privući neko sa kim imaju puno zajedničkih tema. Takođe, pale ih misteriozne i nekonvencionalne žene, dok ih najviše odbijaju one pretjerano emotivne.

Ribe
Za razliku od Vodolija, muškarce Ribe najviše privlače žene koje su jako emotivne i ne boje se da pokažu osjećanja jer su i sami takvi pa se u vezi sa nekim ko je kao oni ne osjećaju previše emotivno, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh