Svaštara

Horoskopski znakovi za koje se vjeruje da imaju najsnažniji karakter

Žene ova tri znaka imaju najsnažniji karakter u cijelom horoskopu

1. Bik Ako si i sama pripadnica ovog znaka, čim uđeš u prostoriju svima će u samo nekoliko minuta biti jasno da pred sobom imaju osobu zdrava razuma koja, kako se kaže, s obje noge stoji čvrsto na zemlji, samouvjerenu i pouzdanu.

Tu energiju osjećaju svi oko tebe, ona fascinira pripadnike drugih horoskopskih znakova, posebno Ribe i Vodenjake. Tvoje su osobine posebno korisne na poslovnom planu. Strpljivost i uravnotežen karakter čine Bikove i Bikice dobrim vođama koji uvijek ostaju hladne glave i ne rade ništa impulzivno i nepromišljeno.

Često se čini da nitko i ništa ne mogu izbaciti Bika iz takta. S druge strane je i vrlo dobar prijatelj kojeg cijene zbog njegove topline, realističnog razmišljanja i lojalnosti i u najtežim situacijama što je za svakog vrlo ohrabrujuće.

2. Strijelac Svatko tko ima prijateljicu rođenu u znaku Strijelca znat će o čemu pričamo: pripadnice tog znaka su nevjerojatno živahne, vesele, pune energije, brzog uma i brzog jezika te često jako, jako duhovite. Što tako dobro paše uz snažan karakter ovog znaka.

Razgovori sa Strijelcem zato su uvijek afirmativni, otvoreni i pozitivni. Ti ljudi vole život i svakog će uvjeriti da je to jedini ispravan način razmišljanja. Drugim riječima, ako je Strijelčica nekome prijateljica ili partnerica ta će osoba uvijek moći računati na njezino razumijevanje i ohrabrivanje.

Idealistički i inspirativni stav prema životu koji ima uvijek se reflektira na sve ljude oko nje. Tko traži čvrst oslonac u vez ili prijateljstvu, najbolje je da se osloni na ženu Strijelca, piše portal miss7.24sata.hr

3. Ovan Kao Ovnica rijetko i ne baš laka srca pristaješ na kompromise – više ti priliči da prema cilju koji si si zacrtala ideš pravocrtnom linijom, ne skrećući ni lijevo ni desno, bez obzira na sve. Čak i ako pri tom moraš nekoga prekoračiti ili mu stati na žulj.

Kao Ovnica se ne plašiš ničega pa ni kolmpliciranih i teških situacija ne samo na poslu nego i u privatnom životu. Život je za tebe utrka s preponama, a ti se obožavaš utrkivati. Ne shvaćaš ljude koji odustaju prelako, na pojavu prvih problema niti cijeniš one koji su sve dobili servirano,piše Infpult

Kao Ovnica ti si samouvjerena, ne umaraš se lako i imaš jasnu viziju što želiš u životu. Osim što lako napreduješ u karijeri, i u privatnom životu stremiš višem, jačem, boljem. Stoga obožavaš nova iskustva, avanture, spontane odluke koje te mogu odvesti tko zna gdje, možda i na drugi kraj svijeta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh