Svaštara

HOROSKOP ZA VIKEND: IDEALNO JE VRIJEME DA OBNOVITE STARO PRIJATELJSTVO!!!

Šta nam to donosi horoskop za vikend

No image - Haber.ba

Od petka nas prati uticaj Meseca koji je sve vreme u izdržljivom Jarcu, pa se možemo dosta fokusirati na rad i poslovnu sferu. Na emotivnom planu, može postojati određeni vid distance ili hladnoće ukoliko pokušamo da negiramo svoju nežnu stranu. Potrebno je ispratiti svaki vid “unutrašnje neudobnosti” i pronaći smisao u akcijama koje preduzimamo.

To je takođe i mogući razlog zašto se osećamo pomalo usamljeno, pomalo neraspoloženo.

Hvata nas i mala šoping groznica, ali treba zadržati praktičan pristup svemu i kupovati ono što nam treba, a ne ono što želimo.

U subotu, Mesec u Vodoliji konačno otvara vrata lepim druženjima. Ovo je idealno vreme koje treba provesti obnavljajući stara prijateljstva. Ako ste raspoloženi da uradite nešto dobro i za svoju lokalnu zajednicu, utoliko bolje.

Budući da će u subotu Merkur biti u se*stilu sa Saturnom, vratiće nas na neku odluku koju smo doneli u prošlosti, ali smo čekali na trenutak njene realizacije.

Ovaj dan je povoljan za sve pregovore i dogovore i biće važno da poštujemo vreme i budemo tačni. Možete napraviti svoj raspored događaja ili organizovati sve predstojeće poslove.

U nedelju, Mesec ostaje u znaku Vodolije, tako da će biti naglašena potreba za socijalizacijom, druženjem i okupljanjima. Pratite svoj ritam i sledite potrebe svoje duše, jer ovo je dan u kojem bi trebalo da udovoljimo sebi, negujući svoju autentičnost!

Imajući u vidu agresivni Mars u Škorpiji, možda bi trebalo da pažljivo biramo bitke koje zaista želimo da bijemo, a ostale prosto prećutimo i pred njima zatvorimo oči,piše Zodijak

Najbolji savet bio bi da, jednostavno, izbegavate one ljude za koje znate da vam redovno idu na živce.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh