Svaštara

Horoskop za vikend: Pratite ritam svog srca (do 2. decembra 2019.)

Horoskop za vikend – Mjesec je u nedjelju u Vodoliji i srce će vam otkriti pravi put ka sreći!

Moda - Imaxtree

Horoskop za vikend od 29. novembra do 2. decembra 2019. godine!

U petak će Mjesec biti u znaku Jarca, tako da se možemo dosta fokusirati na rad i poslovnu sferu. Na emotivnom planu, može postojati određeni vid distance ili hladnoće ukoliko pokušamo da negiramo svoju nježnu stranu. Potrebno je ispratiti svaki vid ‘unutrašnje neudobnosti’ i pronaći smisao u akcijama koje preduzimamo.

Budući da će u subotu Merkur biti u se*stilu sa Saturnom, vratit će nas na neku odluku koju smo donijeli u prošlosti, ali smo čekali na trenutak njene realizacije. Ovaj dan je povoljan za sve pregovore i dogovore, i biće važno da poštujemo vrijeme i budemo tačni. Možete napraviti svoj raspored događaja ili organizovati sve predstojeće poslove.

Mjesec će prolaziti kroz znak Vodolije posljednjeg dana ove sedmice, tako da će biti naglašena potreba za socijalizacijom, druženjem i okupljanjima. Pratite svoj ritam i slijedite potrebe svoje Duše, jer ovo je dan u kojem bi trebalo da udovoljimo sebi, njegujući svoju autentičnost, piše “Profesionalna astrologija“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh