Svaštara

U 3 horoskopska znaka rađaju se savršeni muževi

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka imaju kvalitete koje ih čine savršenim ‘materijalom za brak’.

Ljubavni horoskop - Zadovoljna.hr

Lav

Iako muškarci rođeni u ovom znaku mogu djelovati kao ženskaroši zbog svoje izrazite harizme na koju padaju mnoge žene, Lavovi primijećuju samo one koje su im slične. Žena koja ih može osvojiti treba da ima čvrste stavove, a jednom kada pronađu takvu, ostatak života je njen.

Vodolija

Vodolije teško daju nekome svoje srce, ali kada se zaljube, spremni su da učine sve za tu osobu. Kao suprug, Vodolija će se uvek truditi da ispuni želje i potrebe svoje žene, tretiraće je poput princeze, a uz ove rođene avanturiste nikada joj neće biti dosadno. Jedina mana im je pretjerana osjetljivost.

Škorpija

Iako su u mladosti skloni čestom mijenjanju partnerki, kada se uozbilje, Škorpioni su spremni da se skrase samo s jednom osobom. U braku su vjerni i posvećuju puno pažnje svom partneru, a na glasu su i kao strastveni ljubavnici, što je bonus, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh