Svaštara

U koja dva horoskopska znaka se rađaju vjerne žene

Niko ne stupa u vezu ili brak s osobom za koju sumnja da će ga prevariti, ali preljube se ipak događaju.

Horoskop - Nezavisne.com

Zanimljivo je i da je jedno istraživanje otkrilo da žene najčešće varaju muškarce koji im ne pomažu u kućnim poslovima, ali astrolozi tvrde da ženama u ova dva horoskopska znaka preljuba ni u tom slučaju nije ni na kraj pameti:

Bik

Žene rođene u znaku Bika su izrazito moralne i iskrene i nikada ne bi uradile ništa što se kosi s pravilima, pa tako ni prevarile svog supruga ili dečka. Vjernost im je najvažnija stavka u vezi pa iz istih razlog preljubu i ne opraštaju.

Djevice

Iako djeluju hladno, kada su zaljubljene, žene u znaku Djevice preplavljene su emocijama i u potpunosti su posvećene svom suprugu ili dečku, toliko da ni ne primjećuju druge muškarce oko sebe. A zbog ljubavi kojom obasipaju svoje partnere, obično ni njima preljuba ne pada na pamet, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh