Svaštara

Ogrebotine s naočala možete se riješiti uz ova četiri sastojka

Ako imate ogrebotine na staklima, ova četiri proizvoda pomoći će vam da se manje vide

Svi oni koji ne mogu funkcionirati bez naočala sigurno znaju koliko strahuju od toga da im se ne oštete stakla, jer su u tom slučaju nerijetko neupotrebljive. Međutim, dobra je vijest da mnoge ogrebotine na staklu možete riješiti i sami, bez velikih troškova.

Ako imate ogrebotine na staklima, ova četiri proizvoda pomoći će vam da se manje vide.

Baby ulje

Nekoliko kapi baby ulja na komadiću vate bit će dovoljno. Istrljajte time stakla i ostavite da se osuše. Ogrebotina bi trebala nestati.

Soda bikarbona

Pasta od sode bikarbone i vode drugo je prihvatljivo rješenje. Stavite je na pamučnu krpicu i istrljajte njome stakla. Isperite s toplom vodom i obrišite krpicom.

Vosak za automobile

Nekoliko kapi voska za poliranje automobila nanesite na pamučnu krpicu i njome istrljajte stakla.

Sprej za njegu drva

Osim što će uglancati namještaj, mogao bi pomoći da se riješite ogrebotina na staklu naočala. Nanesite ga na krpicu i njome istrljajte stakla, piše Fokus


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh