Svaštara

Horoskop za sljedeću sedmicu: Lava očekuju iskrene ljubavne emocije, a Blizancima se otvaraju vrata uspjeha (do 20. oktobra 2019.)

Sedmični horoskop – lijepe romantične priče i dobre životne promjene!

Horoskop - Radio Sarajevo

Sedmični horoskop od 14. do 20. oktobra 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Gdje god se pojavili, primijetit ćete da su mnogi pogledi usmjereni ka vama. Bićete zanimljivi i privlačni drugima pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte sa kim radite. Neko već duže vrijeme priželjkuje da vas bolje upozna.

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz sjenke. To će vas malo usporiti. Ove dane zato možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu priželjkujete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idealno je vrijeme za meditaciju u tišini.

BIK

LJUBAV: Sigurnost i dugovječnost ličnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Maštat ćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspjeha. Idite za svojim idejama i budite doslijedni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Više brinite o sebi.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću pa će se najvjerovatnije povući u mir svog doma gde će uživati sa partnerom. Oni koji još traže srodnu dušu vjerovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA: Uslijedit će mudrija faza nakon što ste možda morali pognuti glavu. Shvatit ćete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, jasno uz argumente.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bićete vjerni sebi i svojim stavovima.

RAK

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osjećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osjetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće više da izlaze.

KARIJERA: Zamišljat ćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

LAV

LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi donijeti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnovit će svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vrijeme kada sve u vezi svog posla možete sagledati u cjelini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisi od vas. Imate veliku odgovornost.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite suzdržani u reakcijama.

DJEVICA

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete se dvoumiti da li sačuvati lijepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na dulje staze, a to je uvijek stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bolje se povežite sa prijateljima.

VAGA

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav mogli bi se naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtjevni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Riječi mogu biti moćno oružje, birajte ih.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši, a partneru prija vaša energija. Oni koji su još sami počinju da osjećaju bliskost sa osobom koja je potpuno drugačija od njih. Ljubav vas stavlja na test.

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ova spoznaja podstiče vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će vam energija da ih odmah ostvarite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

STRIJELAC

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Zato spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na romantici.

KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sada ćete moći raditi punim kapacitetom. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kojem će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobodite se napornih ljudi.

JARAC

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe iz svog radnog okruženja. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Uvidjet ćete da se umarate, i da vam treba dva puta više vremena za obavljanje stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizovati sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

VODOLIJA

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodit ćete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbjegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Odatle će proisteći i nova motivacija, i još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki će pokrenuti nadređene da razmisle o planovima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Rado ćete odlaziti u šetnje.

RIBE

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna sedmica biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, ali sa druge strane, o nekim temama biće mudrije šutjeti ili ih odložiti. Najbolje će proći oni koji znaju da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedite svoj unutrašnji glas, piše “Ehoroskop“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh