Svaštara

Tri znaka zodijaka koja će uživati u sezoni Vage

Oni će tačno saznati šta žele i kako to ostvariti i krenut će pravim putem, što će ih vremenom odvesti tamo gde treba da budu!

Horoskop - Twizz.ru

Otkrijte kojim znacima će sezona Vage donijeti pravo uživanje.

Blizanci
Osmijeh Blizanci! Vrijeme je da izađete iz svoje školjke – vjerujte nam da nećete zažaliti. Da budemo iskreni, bili ste prilično emotivni tokom sezone Djevice i to je sasvim razumljivo. Pošto je Sunce osvetlilo vaš četvrti dom, vjerovatno ste morali da se povučete i razmislite, što je za vas vrlo teško u stresnim situacijama. Ali to će se konačno završiti u sezoni Vage. Sa Suncem u vašoj petoj kući ljubavi, kreativnosti, radosti i strasti, vaš ekstrovertni Blizanac preuzet će kontrolu i povešće vas u nove i nezaboravne avanture, piše “Ženski magazin“.

Vaga
Srećan rođendan, Vage! Nadamo se da ćete dobro proslaviti svoj put oko sunca. Čak i ako ta zabava traje čitave sezone! Možda ćete se osjećati introvertnije nego inače tokom ove sezone i vjerovatno ćete biti kritičniji, ali to je samo zato što ste zaglavili u dvanaestoj kući. Prije nego što se ponovo rodite za vreme vašeg sunčevog povratka, Sunce će na kraju potajno posetiti vašu dvanaestu kuću, karmu i sve što je skriveno, a to će vas dovesti u introspektivno raspoloženje. Ali kada konačno izađete odatle i stignete na isto mjesto kao i kada ste se rodili, univerzum će vam dati nevjerovatnu šansu da počnete ispočetka.

Vodolija
Preživjeli ste u osmoj kući! To ima veze sa transformacijom, tako da smo sigurni da vam nije bilo lako tokom sezone Djevice. Ali, sezona Vage donijeće vam potpuno novu energiju. Kada Sunce dosegne vašu devetu kuću širenja, mogućnosti i sve one stvari sa druge strane horizonta, bićete sasvim ispunjeni. Takođe ćete dobiti uvid u ono što vam donosi budućnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh