Svaštara

Rođeni u sretnom znaku: Zodijaci koji imaju veliku šansu da uspiju u životu

Za neke horoskopske znakove astrolozi kažu da su posebni i rođeni pod sretnom zvijezdom.

Horoskop - Ilustracija / Novi list

Umetnici se rađaju u svim horoskopskim znakovima, ali najveći broj umetničkih duša su rođene u ova četiri znaka. Bik: Bikovi su estete. Njima je izuzetno važno u kakvom prostoru žive, šta im je na zidovima, ali ono što im je najvažnije je kako izgledaju.

Upravo zato se njihova umetnička nota vidi u vrlo kreativnom načinu šminkanja i oblačenja po čemu se razlikuju od drugih. Lav: Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i od malena sanjaju o tome da postanu glumci, pevači ili bilo što drugo što će ih učiniti poznatim.
Ono što im ide u prilog su mnogobrojni talenti koje poseduju i svemu čemu se posvete im ide od ruke, bilo da je to ples, pevanje, gluma ili nešto slično. U svemu će naći način da se probiju na sami vrh. Rak: Rakovi kroz kreativnost iskazuju emocije.

Obožavaju da slikaju, fotografišu, pevaju i rade bilo što što im može poslužiti kao “izduvni ventil”. Ipak, ne vole pažnju i scenske nastupe pa dar uglavnom ne vole da dele sa drugima. Vodolija: Vodolije su izuzetno inovativne i genijalne po pitanju umetničkog izražaja.Obožavaju da rade na projektima kakvi još nisu viđeni, a njihova inteligencija i smirenost im jako pomažu da u tome uspeju. Njihova želja za uspjehom ih često vodi do samog trona osim ako ne nasjednu na provokacije drugih ljudi čemu su takođe skloni,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh