Svaštara

Provjerite da li ste u vezi s nezrelim dječakom ili zrelim muškarcem

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku.

Brak - Devetmeseci.net

Ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete.

Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite što pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečki konstantno ponavljaju.

1. Izbjegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.

2. Kritikovanje

Kritikovanje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

3. Skrivanje emocija

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne plaše ih se pokazati i podijeliti s boljom polovinom.

4. Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, naprotiv, pokušaće vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

5. Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem porodiljskog bolovanja umjesto partnerke, ako je to pametnija odluka.

S druge strane, neko ko je nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnima i da ne namjerava umjesto vas raditi “ženske” poslove.

6. Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh