Svaštara

3 horoskopska znaka koja žele da je uvijek sve po njihovom

Znamo da se neki ljudi ne mogu pomiriti, kada se stvari ne odvijaju po njihovoj zamisli, iako nas roditelji od malena uče da ne može sve uvijek biti onako kako smo mi zamislili.

Horoskop - Žurnal24.si

Tako je i sa pripadnicima ova 3 horoskopska znaka, koja gube kontrolu nad sobom, kada se stvari ne odvijaju po njihovoj zamisli:

Lav

Lavovi vjeruju da su najbolji u svemu, a kad im život pokaže da to nije uvijek tako, postaju živčani, bahati, pa čak i agresivni. Doslovno će gaziti preko drugih kako bi dokazali da su ipak najbolji, a kad shvate da je to ponekad neizvedivo, postat će ogorčeni.

Djevica

Kad stvari krenu u pogrešnom smjeru, device postaju jako nezadovoljne i neraspoložene, ali najčešće samo prema sebi. Djevice za sebe imaju jako visoke standarde, a kad ih iz nekog razloga ne ispune, ne mogu se nositi sa razočaranjem i veoma su samokritične, pa će umjesto da sebi olakšaju biti prilično isključive prema sebi.

Škorpija

Škorpije su jednostavne – ulažu jako puno u stvari do kojih im je stalo i očekuju da će se to baš uvijek isplatiti. Nažalost, život im često dokaže suprotno, a škorpije tada postaju agresivne. Nisu oni krivi, kriva je njihova strastvena i pomalo posesivna narav i sposobnost da od svega naprave dramu, piše “Lepota i zdravlje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh