Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Blizanci su posvećeni porodice, a Škorpije očekuje napet period (do 2. septembra 2019.)

Sedmični horoskop za ljubav – pojačane emocije, tajne ljubavi i izazovne želje srca!

Horoskop - 24astro

Sedmični ljubavni horoskop do 2. septembra 2019. godine!

OVAN

Ovnovi ove sedmice mogu početi da osjećaju manjak razumijevanja u odnosu sa partnerom, a u nekim vezama mogu se pojaviti neki stari problemi. Većina pripadnika znaka u trenutno nije raspoložena za nove veze, a nova poznanstva se teže se ostvaruju.

BIK

Bikove ove sedmice ne očekuju komplikacije na emotivnim planu, ljubavni odnosi biće u nekoj stagnaciji, ali neće biti problema, pa slobodni priapdnici znaka mogu imati sasvim dobru zabavu. Zauzeti mogu osjećati kako je partner pomalo sumnjičav prema njima.

BLIZANCI

Blizanci su ove sedmice posvećeni porodici, a u odnosu sa paretnerom će biti više razumijevanja. Ipak, mnogi će osjećati potrebu da se osame i da razmisle o nekim životnim potezima. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte.

RAK

Rakovi ove sedmice mogu početi da osjećaju napetost u privatnim odnosima, neki mogu imati utisak da je partner postao nepovjerljiv, pa se emotivni odonosi mogu zakoplikovati. Slobodni će imati šasni za nove kontakte, pa im se možda neko nov i dopadne.

LAV

Lavovi ove sedmice mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, a nerazumijevanje i nervoza mogu naročito nepovoljno da utiču na ljubavni život Lavovima u svježim vezama. Slobodni će i dalje imati dobre šanse da upoznaju neku novu osobu.

DJEVICA

Device ove sedmice ulaze u ne tako povoljan ljubavni period u kojem mogu osjećati manje samopouzdanja, pa će nekima biti teže da u svoj život privuku nove ljude. Odnos sa partnerom neće se pogoršati, ali će nekima trebti više vremena za sebe.

VAGA

Vage će ove sedmice postati manje komunikativne, tako da će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šanse da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje biti prilično velike. Zauzeti mogu očekivati manje razumijevanja u svojoj ljubavnoj vezi.

ŠKORPIJA

Škorpije ove sedmice polako ulaze u napetiji period u emotivnim odnosima, u komunikaciji sa partnerom može biti nerazumijevanja, ali će za to uglavnom biti kriva njihova nepovjerljivost. Slobodne Škorpije mogu imati nova poznanstva preko prijatelja.

STRIJELAC

Strijelčevi ove sedmice mogu početi da osjećaju manju napetost u svojim porodičnim odnosima, a moguće je nerazumijevanje sa partnerom. Oni koji su u svježim vezama neće biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i mogu imati dosta razmirica.

JARAC

Jarčevi ove sedmice mogu postati sumnjičavi i previše će analizirati emotivne odnose koji se mogu zakomplikovati u nedostatku povjerenja. Slobodni pripadnici znaka ipak će i dalje imati savim dovoljno šansi da sretnu osobu koja im se može dopasti.

VODOLIJA

Vodolije ove sedmice može emotivno da zainteresuje osoba koja je već u nekoj vezi, a oni smjeliji mogli bi i da započnu tajnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka osjećat će povećanu napetost u komunikaciji sa partnerom, tako da su moguće nesluglasice u vezi.

RIBE

Ribe ove sedmice mogu početi da osjećaju kako je partner sklon osamljivanju, a nekada je moguće manje nerazumijevanje u komunikaciji Ipak, većih problema neće biti. Slobodni će imati manje šansi za nova poznanstva, ili se neki ljubavni planovi neće ostvariti, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh