Svaštara

“Napravio sam grešku prije braka”

Zanimljiva ispovijest jednog muškarca…

Tužan muškarac - Blogspot.com

“Napravio sam grešku prije braka. U braku sam sa jednom prelijepom ženom već 10 godina, imamo jednu prekrasnu kćerku i baš nam je lijepo.

Sjećam se, još davno prije, da smo ludovali, zabavljali se. Došlo je i to vrijeme, zaručio sam je, ona je rekla “Da”. Bio sam presrećan momak.

Prošlo je nekoliko mjeseci i već smo se spremali za naše vjenčanje. Bio je to dan prije svadbe. Izašao sam sa drugarima u neku kafanu, tamo smo slavili što se sutradan ženim, bili su srećni zbog mene.

Malo se to i omaklo, zapili smo se previše. Kasnije prišla mi je jedna devojka, bila je malo mlađa od mene.

Ispričao sam joj kako se sutra ženim, čestitala mi je na tome. Kasnije smo završili kod nje u stanu, ljubeći se, ali ništa dalje od toga.

Nisam se osjećao nimalo krivo zbog toga. Ujutro sam se probudio oko 6 sati. Ona je već skuhala kafu i napravila mi doručak. Rekla mi je da požurim kući i da obučem odijelo.

I sjećam se, na izlasku iz stana kako mi je rekla “Srećno u braku, čuvaj svoju ženu i voli je, vidim da si dobar čovjek i vjerujem da ćete uspeti”. Samo sam pocrvenio i otišao”, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh