Svaštara

Horoskop: 5 razloga zašto je Bik najbolji prijatelj kog možeš da imaš

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane pa ipak, ovaj ima jednu prednost koja zaslužuje divljenje, a izražena je više nego kod ostalih horoskopskih znakova.

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

Evo 5 razloga zašto je Bik najbolja vrsta prijatelja koju možeš da imaš.

1. Lojalni su

Bik je najvjerniji znak, tako da cijeni smislene odnose međusobnog poštovanja i ljubavi. Ova predivna osobina je jača od tvrdoglavosti i sveznalačke prirode našeg tvrdoglavog prijatelja, piše “Atma“.

2. Znaju šta je najvažnije

Bik uvijek želi da uči i iskoristit će svaku priliku za kultivisanje svog mišljenja. Nisu stidljivi i uvijek će reći šta misle i šta znaju.

Jedna od stvari koje znaju je da su odnosi jedna od najvažnijih stvari u životu osobe. I oni će se jako truditi da budu dobri prijatelji!

3. Imaju sjajan smisao za humor

Vaš prijatelj Bik će se smijati s vama, smijat će se vama i sebi. To je sve zbog dobre zabave, jer znaju da je život prekratak da se ne bismo smijali. A ko ne voli dobar smijeh?

4. Prihvataju vas onakvog kakvi jeste

Bik najmanje osuđuje od svih znakova, ali to ne znači da vam neće reći ako vam neki komad odjeće loše stoji.

Oni to neće reći iz zloće, već u dobroj namjeri kako bi vam pomogli. Bik će vas uvijek podržati i saslušati.

5. Tvrdoglavi su, ali na dobar način

Tvrdoglavost je klasična osobina Bika. Dok tvrdoglavost može biti loša u nekim slučajevima, takođe može biti i dobra. Znate ono putovanje u London koje ste planirali? Pa, desilo se nešto zbog čega su letovi otkazani. Ali dovoljno je da pozovete vašeg prijatelja Bika i on/ona će vas dovesti tamo makar morao biti vaš lični vozač.

To je Bik!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh