Svaštara

Glavne osobine jakih žena: “Izgledaju snažno spolja – Ali slomljeno iznutra”

Kada sretnemo jaku ženu često smo oduševljeni njenim stavom i samopouzdanjem.

zena - Stil.kurir.rs

Ponekad taj njen osećaj utiče i na njeno zdravlje Kako mentalno tako i fizički. Ne biste vjerovali koliko takvih žena postoji a da pored osmijeha koji uputi drugim ljudima iznutra joj srce plače. Takve žene su posebne i pored svega one imaju velike kvalitete:

– Jaka žena voli biti nezavisna. Ona neće tražiti nečiju pomoć već će se truditi da sve obavi sama. Takve žene su jako odlučne i smjele. Međutim pored toga što ne traži ničiju pomoć ona će svesno razumjeti ljude kojima to treba. Uvijek će biti u stanju da pomogne njima – iako zna da ona neće trebati tuđu pomoć, i neće dobiti ništa zauzvrat.

2) Odličan su prijatelj i savjetnik – takvim ženama svi će rado povjeriti svoje probleme i potražiti dobar savet od njih, jer znaju da će ih uvijek posavjetovati kako treba. Istraživanja pokazuju da jake žene imaju veliki nivo odgovornosti kojeg se pridržavaju i zbog toga uvijek racionalno razmišljaju o svakom problemu i donose pravo rješenje.

3)Ne prenose drugima tuđe tajne – Kada se jednom povjerite jakoj ženi ona će vaš problem zadržati za sebe i neće pričati drugima o tome. Jaka žena shvata da je to lična stvar i da tako treba da ostanem dok žene labilnog karaktera vole da prenosi svaku tajnu gledajući na to kao sočan trač,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh