Svaštara

Glavne karakteristike pravih dama

Prave, zrele žene imaju svoj stav, one znaju šta žele a šta ne žele. Odgovorne su i promišljene.

Dama - Atma.hr

Unutrašnja snaga i samopoštovanje neodoljivi su na svakoj ženi. To su privlačne osobine koje muškarcu mogu ukazati kako će u vezi sa takvom ženom doći do pozitivnih promena koje će uticati i na njega samoga. 13 karakteristika jakih žena koje su muškarcima neodoljive: One znaju da ne moraju biti savršene u svemu.

Nisu opterećene time da imaju veliku karijeru ili neverovatnu porodicu, odnosno ne povezuju to s uspehom ili neuspehom u životu. Jake žene znaju da ne mogu biti uspešne i savršene baš u svemu, znaju da će ih na životnom putu čekati i uspesi i padovi. One znaju da su savršene takve kakve jesu. One ne izgledaju “jeftino”.
One neće kupovati stvari samo zato što su na velikim sniženjima i gomilati ih kod kuće, već će radije izabrati nekoliko kvalitetnih komada. Umesto 10 jeftinih, pre će kupiti jedan visoko kvalitetan proizvod, komad odeće, obuće ili kozmetike. One znaju da će ta jedna stvar trajati duže od ovih 10.

Osim toga, na svoju kožu ne žele stavljati sve i svašta jer to može uticati na zdravlje, a ono je ipak najvažnije. One imaju zdrav odnos sa svojim telom. Jedna je stvar voleti i prihvatiti svoje telo, a sasvim druga donositi dobre odluke za njega,prenosi Pult

Ljudi znaju opravdavati zanemarivanje tela, pa tako i zdravlja, rečima: “Ja nisam samo moje telo”. Ali, istina je da je telo deo čoveka, ono je sa nama od početka do kraja i, na kraju krajeva, predstavlja nas svetu u kojem živimo. Jaka žena neće pokleknuti svaki put brzoj hrani i nezdravim grickalicama pa onda suludo pokušavati da skine višak kilograma.

Neće zlostavljati svoje telo rigoroznim dijetama i besomučnim vežbanjem, već će paziti šta jede. Ona će paziti koliko je aktivna. Voditi će brigu o ravnoteži između zdravlja uma i tela. Ne dopuštaju da im godine određuju kvalitet života. One znaju da žive upravo sada i neće se odreći svoje udobnosti zbog nečega u budućnosti do čega možda nikada ne dođe. Iako, recimo, vole decu i brinu se dobro o njima, neće se žrtvovati do te mere da skroz zanemare svoje potrebe i želje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh