Svaštara

ROĐENA JE KAO MILIONERKA, A ŽIVI ŽIVOTOM BESKUĆNIKA: ULICA JE NJEN NOVI DOM

Najnoviji Tv shov koji je u SAD već doživio veliki uspjeh, promovira život djece milionera koja sada imaju sasvim nove životne cijljeve. Žele biti beskućnici, iako su im roditelji podarili sve što se zaželiti može. U reality emisiji “Rich Kids Go Homeless”, nekoliko djece milionera odlučilo je u potpunosti izmjeniti svoj život, tako što su se preselili na ulicu gdje pokušavaju preživjeti kao beskućnici skupljajući sekundarne sirovine i živježi u najtežim mogućim uslovima.

U posljednjoj emisiji, 21-godišnja Isabella James odlučila je odreći svog luksuza i preseliti na ulicu gdje planira živjeti sedam dana u potpunoj neimaštini.

-Oduvijek su me prosuđivali po mom izgledu. Ljudi misle da sam lijepa cura s puno love i da sam sigurno snob. Možda izgledam kao princeza, ali ja sam mnogo više od toga. Puno je droge i alkohola, a beskućnici bi trebalo da rade više da se maknu sa ulice- izjavila je izabela koja planira preživjeti proseći i sakupljajući sekundarne sirovine.

Ona je potom iznenadila mnoge izjavom da bi beskućnici trebalo da se “pomjere” sa mrtve tačke i preuzmu kontrolu nad svojim životom, dokazavši da se na ulici i te kako može zaraditi, samo ukoliko postoji jaka želja onih koji tamo žive,prenosiAzra


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh