Svaštara

Novinarka (51) priznala: Razvodim se! Samo jednom tokom osam godina braka smo vodili ljubav

Novinarka je prizanla da je mislila da više nikad neće voditi ljubav

No image - Haber.ba

Urlika Džonson (51) pisac i tv voditelj, podnela je zahtev za razvod od supruga Brajana Moneta nakon 11 godina, jer je za osam godina braka samo jednom imala se*sualni odnos sa mužem!

Novinarka je prizanla da je mislila da više nikad neće imati se*s i kako je “taj deo” njenog života gotov jer je napunila pedeset godina.

“Pre dve godine, kako se bližio moj pedeseti rođendan, pomislila sam kako nikad više neću imati se*s. Živela sam u braku bez se*sa. Skoro deceniju nisam imala se*sualni odnos. To prosto nije bilo u redu! Osećala sam se neprirodno i kao da je deo mog života završen,” priznala je Urlika, a prenosi Daily Mail.Uprkos tome što je muža ispitivala o tome kako su došli do te tačke u odnosu, gde intimnost u krevetu ne postoji, on joj nikad nije dao odgovor.

Novinarka je priznala da je u isto vreme prolazila kroz menopauzu, te da joj taj period života muž nije nimalo olakšao time što je odbijao se*s sa njom. Nije mogao da učini da se osećam gore,” priznala je ona, prenosi “Stil“.

Voditeljka je priznala da je na početku njihovog braka dugog 11 godina, bilo se*sualne hemije, ali da joj nikad neće biti jasno zašto je plamen nestao!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh