Svaštara

Rođeni optimisti: Ovom horoskopskom znaku pripadaju najpozitivniji ljudi

Šta to oni posjeduju a ostali ne?

Horoskop - Nezavisne

Svaki horoskopski znak ima svoje negativne i pozitivne strane. No jednom je gotovo nemoguće pripisati ijednu lošu osobinu jer jednostavno zrače pozitivom, a svoj optimizam s lakoćom prenose i na sve oko sebe. A riječ je o Strijelčevima.

Osim što su rođeni optimisti, osobe u ovom znaku najčešće su neustrašive i vode se motoom da je moguće ostvariti sve što poželite ako se za to potrudite, pa su ljudi rođeni u ovom znaku najčešće i jako uspješni.

Njihov neograničeni optimizam podstiče ih da lako pređu preko svih prepreka koje im se nađu na putu ka ostvarivanju ciljeva, što ih čini i odličnim motivatorima za druge.

Zbog svega navedenog Strijelčevi su i sjajni ljubavni partneri jer svu svoju pozitivu prenose i na vezu, a napravit će i sve što mogu (i ne mogu) da bi njihova voljena osoba bila stalno sretna, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh