Svaštara

Ova tri horoskopska znaka su najgora u krevetu

Kada su intimni odnosi u pitanju, postoji previše različitih ukusa i senzibiliteta. Ljudi upražnjavaju intimne odnose kako bi obostrano uživali, dijelili intimu, ljubav ili samo zadovoljavaju nagon.

No image - Haber.ba

Međutim, zvijezde nam otkrivaju koja tri znaka su najgora u se*su!

Blizanci

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umiju da koriste i mozak za vrijeme se*sa, što ne može da odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih s*ks traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Sa druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka dobre su u krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju za vječnom predigrom.

Strijelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, nikakvi se*sualni odnosi ovdje proizilaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom.

Kada im to nije po volji, Strijelčevi gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vrijeme samog se*sa. Takođe, teoretisanje je pretjerano ili naprotiv totalno nepominjanje teme, a gola praksa je ono što ovdje, ne uvijek, ali jako često fali. Ne brinite, niste vi najgori u se*su, ima još jedan gori!

Ribe

Mnogi astrolozi odbijaju da nabrajaju kao ovaj, inače jako emotivan, dubok, senzualan i se*sualan znak, u one koji su loši u se*su, ali i u ljubavi. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a sadistički prizivaju sadizam, jer su u suštini mazohisti.

Podbacivanje u se*su im je kao i u mnogim drugim stvarima – viktimizam. Oni sve unište, jer je to znak koji najviše uživa, ali i pati u ‘se*su sa emocijama’ i to važi za oba pola, piše “B92“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh