Svaštara

Dnevna doza dobrog horoskopa: Očekuje vas prava ljubavna bajka

Dnevni horoskop – Mars u blizancima ovom znaku pomaže da se ostvari u karijeri…

Horoskop - Aska.rs

Dnevni horoskop za 3. april 2019. godine – konjukcija Merkura i Mjeseca donosi bujnu maštu i moć intucije, ali pazite pri donošenju važnih odluka, piše “Lovesensa“.

Bićete vrlo optimistični i i pratit ćete glas srca, a jedan znak je danas naročito vođen dobrim vibracijama…

Dragi Lavovi, Jupiter je u vašoj 5 solarnoj kući i pomaže da napredujete na ljubavnom planu. Ovo je magičan period kada ćete lako pronaći put do srca vaše voljene osobe. Mijenjaju se vaše navike i prioriteti i sve više ste posvećeni partneru. Ponovo osjećate strast!

Slobodni Lavovi imaju šansu da upoznaju osobu koja će ostaviti snažan utisak. Spremni ste da iskreno volite i date sebe u potpunosti kada je u pitanju prava ljubav. U narednom periodu očekuje vas prava ljubavna bajka, leptirići u stomaku su se probudili i želite da se prepustite tom talasu ljubavi. Uživajte, ali nemojte dozvoliti da zaboravite na svoje potrebe.

Imate osjećaj kao da tapkate u mjestu kada je u pitanju karijera. Mars u Blizancima mijenja situaciju. Ova vatrena planeta budi vas iz začaranog kruga rutine i podstiče da učite, razvijate se, prihvatite promjene i rizikujete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh