Svaštara

Dnevna doza dobrog horoskopa: Večeras će magija zvijezda promijeniti sve u ljubavi

Dnevni horoskop – ovaj znak otvara svoje misteriozno srce za strast i novu ljubavnu priču!

Horoskop - Lifeoftrends.com

Dnevni horoskop – se*stil Venere i Urana donosi nova lijepa iskustva, a naročito je povoljan za dobre promjene u ljubavnom životu, piše “Lovesensa“.

Ovo je naročito dobar period za romantične i umjetničke duše, a jedan znak danas topi led sa srca i prepušta se najljepšim emocijama…

Drage Škorpije, Venera, planeta ljubavi, čisti vaše emocije. Partner i vi ste vrlo inspirisani ove srijede kada je u pitanju ljubav. Partner vas šarmira i tačno zna koje nježne riječi će otvoriti vaše misteriozno srce. Atmosfera u vašoj vezi prilično je romantična, a sada, kada gledate ka budućnosti, vidite da ste apsolutno sjedinjeni sa partnerom i da je život sa njim jedna od boljih odluka koju ste donijeli.

Škorpije slobodnog srce već duže vrijeme tragaju za srodnom dušom, ali večeras će magija zvijezda promijeniti vaš ljubavni status. Moguće da ćete preko prijatelja upoznati osobu koja će vas vrlo zainteresovati. Više ne držite emocije pod kontrolom i spremni ste da se apsolutno predate novoj ljubavi. Pokreću vas strast i iskrene ljubavne emocije i bez straha uplovit ćete u jednu sasvim drugačiju ljubavnu priču.

Bolje se snalazite na polju karijere nego ranije, zato je sada odlično vrijeme da zgrabite priliku za uspjeh. Niste sigurni da li treba promijeniti posao ili se truditi i napredovati na trenutnom radnom mjestu. Dobro razmislite prije nego što donesete odluku. Čuvajte se toksičnih kolega!

Na polju zdravlja Škorpije treba da pripaze na način ishrane i pokušaju da usvoje zdrave navike ovog proljeća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh