Svaštara

Trik sa kovanicom će otkriti kakva grozota se krije u vašoj sudoperi: “Mislila sam da je sve čisto, a onda su isplivale NATALOŽENE GADOSTI”

Vjerujemo kako se domaćice često obraduju savjetima koji će im olakšati obavljanje kućanskih poslova.

Sudoper - Facebook

Danas vam donosimo savjet jedne žene koji se pojavio na Facebooku.

Sudoper- Facebook

Izuzetno sam fiksirana na čistoću kuhinje i uvijek mi je sudopera čista pod konac. Međutim, iako je na oko uvijek cakum-pakum, stalno je iz nje izvirao neki užasan smrad. Kad mi je više bilo muka od toga, na silu sam novčićem otvorila slivnik i imala šta da vidim – godine i godine ostataka hrane gomilale su se ispod i smrdile do neba. Uzela sam dugu, tanku četku i iščupala sve, koliko god je bilo moguće. Tek sad shvatam da i to mora da se radi redovno – kaže ova žena.

Sudoper- Facebook

Kako je okačila sliku, tako su žene masovno počele da provjeravaju šta ima u njihovim slivnicima i sve su se susrele sa neprijatnim iznenađenjem.

Sudoper- Facebook

– Potpuno sam se zgrozila kad sam vidjela šta to ima u mojoj sudoperi – kaže mama, hvaleći trik sa kovanicom, jer, kako kaže, nikad joj ne bi palo na pamet da kovanicom iščupa čep i vidi šta se to krije ispod, piše “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh