Svaštara

Ne donosite nagle odluke: Ovo morate imati na umu prije nego što se odlučite na ŠIŠANJE i drastičnu promjenu frizure!

Nekada vam frizeri neće reći!

Kosa - Miss7

Da li ste ikad otišle u salon sa idejom za dužinu kose iz snova, da biste sat vremena kasije bile razočarane odrazom u ogledalu? Svima se to desilo, zato je uvek dobra ideja da pre sedanja u frizersku stolicu, postavite sebi neka pitanja, koja vam mogu pomoći da se odlučite za novi stil šišanja.

Razlozi za šišanje mogu biti prilično neobični, i da učine da kasnije zažalite što ste seli u frizersku stolicu. Skorašnji raskid emotivne veze ili najnovija frizura vaše omiljene poznate ličnosti nisu baš adekvantni razlozi da se odlučite na novu dužinu kose. Posebno ako se šišate zbog najnovnijeg trenda šišanja. Neka vaš željeni stil šišanja bude zato što odgovara vašem licu i stilu, a ne zbog trenutnih promena ili želja. Ako vas želja drži i dalje posle nekoliko nedelja, onda znate da je to prava odluka.

Kada se radi o novom stilu šišanja, važno je da u obzir uzmete i oblik lica. On je važan, jer u zavisnosti od načina šišanja, određene facijalne crte mogu postati izraženije. Ako odaberete oblik frizure koji ne laska vašem obliku lica, može se desiti da neželjeno istaknete npr. kukast nos, ili klempave uši. Zato pre šišanja, razgovarajte sa frizerom oko idealne frizure za vaše crte lica.

Pre nego što se ošišate, razmotrite koliko održavanja zahteva nova frizura. Ono što je najvažnije jeste da stil šišanja odovara vašem životnog stilu. Ako ste opuštena devojka, koja ne ulaže previše vremena u sredjivanje kose, onda može kratka pixie frizura nije za vas, jer se mora često šišati i stilizovati proizvodima. Ovo takođe prodiskujte sa frizerom pre odlaska pod makaze, prenosi Glossy


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh