Svaštara

Žene u ovim horoskopskim znakovima više vole muško društvo

Postoje žene koje se jednostavno bolje snalaze u muškom društvu, a pomisao na odlazak na more sa ženama im je jednostavno grozna

No image - Haber.ba

Žene u ovim horoskopskim znakovima definitivno preferiraju muško-ženska prijateljstva.

Ovan Žene u ovom znaku se mogu sprijateljiti sa gotovo svakim, ali kad je u pitanju ispunjavanje njihove kompetitivne strane, onda definitivno biraju prijateljstvo s muškarcima. Žene Ovnovi traže nekoga ko će ih izazivati i tjerati da daju sve od sebe, a to češće pronalaze u muškom prijatelju, piše “Index.hr“.

Lav Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, a upravo zbog toga žene Lavovi lakše ostvaruju komunikaciju s muškarcima. Naravno da se mogu sprijateljiti i sa ženama, ali ona najbolja u ovom znaku ipak dolaze iz muškog tima.

Škorpion Žene Škorpioni biraju muške prijatelje iz dvaju razloga: prvo, jer često ne žele pretjerano kompleksne, dramatične odnose nego samo nekog s kim će se dobro zabavljati. Drugi razlog proizlazi iz velike ljubomore koju Škorpioni nose u sebi. Sa ženskim prijateljicama će se češće imati potrebu nadmetati, zato su muški prijatelji za ženu Škorpiona jednostavniji izbor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh