Svaštara

Horoskop otvara magična vrata budućnosti: Evo na kojih 6 znakova će najviše uticati retrogradni Merkur (od 5. do 28. marta 2019.)

Otvaraju se magična vrata neizvesne budućnosti – evo šta će nam retrogradni Merkur doneti i koji znakovi posebno treba da budu na oprezu!

Horoskop - Blogspot

Pažnja, stiže nam retrogradni Merkur! Pogledajmo kakve će uticaje donijeti od 5. do 28. marta 2019. godine – prema astrološkim predviđanjima, postoji šest znakova Zodijaka koji će to najviše osjetiti!

Nije li zapanjujuće kako nebeski objekti koji se nalaze na tako velikim udaljenostima od vas mogu uticati na vaš život?

Zaista je vrijedno razmisliti o tome kako vam mogu donijeti sreću tako izdaleka. Pa, takvi nebeski događaji se događaju i utiču na naš život, piše “Atma“.

Evo kojih 6 horoskopskih znakova će najviše osjetiti uticaj retrogradnog Merkura!

Blizanci

Dragi Blizanci, vrijedi vas podsjetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, uticaj će se vidjeti u vašoj komunikaciji. Dok se Blizanci uvijek smatraju izvrsnima u komunikaciji, ovaj put uticaji su takvi da će vaša sposobnost biti ometena neko vrijeme. Dok govorite možete zaboravljati stvari, mogli bi se osjećati kao da vam se jezik petlja. Međutim, pokušajte govoriti jasno kako biste smanjili posljedice koje se mogu dogoditi tokom retrogradnog Merkura.

Rak

Iako se vjeruje da su Rakovi tihi posmatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da šutite. To vrijeme vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim, to je ono što se može predvidjeti. Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savjetujemo vam da skupite strpljenje prije nego što progovorite.

Lav

Dok je Lav uvijek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi duh radosti i energije, možda neće biti tako tokom ovog marta. Energija će biti niska. Možda ćete biti pomalo lijeni i nezainteresovani.

Djevica

Možda ćete biti zbunjeni oko većine stvari u životu. Nemojte previše misliti i samo neka faza prođe. Zanemarite konfuziju i budite strpljivi iako osjećate napetost zbog beznačajnih stvari.

Vaga

Da, znamo da ste majstori kada se radi o skrivanju svojih osjećanja od drugih ljudi. Međutim, ovaj period će učiniti da vaša prava osjećanja izađu na površinu. Savjet je da ostanete pribrani i da ne povrijedite druge svojim riječima.

Vodolija

Nepotrebna frustracija može vas pogoditi tokom ovog perioda. Pokušajte imati drugačiju perspektivu i pokušajte gledati stvari iz drugog ugla. Pozitivnost će vam pomoći da shvatite kako stvari nisu tako loše kao što se čine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh