Svaštara

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA! Od 5. februara se sve mijenja: Jednom znaku stiže BOGATSTVO i SREĆA!

2019. godina je godina svinje. Otkrivamo šta to znači za tvoj život!

Kineski horoskop - Novosti.rs

5. februara prestaje kineska godina psa i počinje godina svinje. Tačnije rečeno, to je godina zemljane svinje, koja će trajati do 24. januara 2020. Svinja će nam u to vrijeme donijeti sreću, zadovoljstvo i bogatstvo. Osim toga, u godini svinje budi se naša životna radost i društvenost. U godini svinje je posebno u fokusu društvo. Prvenstveno je riječ o zajedništvu, timskom duhu, velikodušnosti i radosnom zajedništvu, piše “Alo!“.

Biće to godina puna veselja i slavlja. Ove godine biće najsretnije osobe koje se društveno angažuju i čine dobro. Razlog za to što će godina svinje biti obilježena zajedništvom su karakterne osobine znaka svinje u kineskom horoskopu – ona je vesela, živahna, tolerantna, velikodušna i uvijek je dobre volje. Rado se zabavlja, rado dijeli pa ne razlikuje ‘moje i tvoje’ – stoga je automatski dobrodošla u drugim kućama, a i drugi ljudi se dobro osjećaju kod nje. U godini svinje je više riječ o duhovnom bogatstvu, a ne materijalnom. Ponekad se prema novcu ponaša opuštenije nego što bi to trebalo. Dakle, imaj finansije pod kontrolom. Usprkos tome ti je finansijski uspjeh zagarantovan jer to godina svinje automatski donosi sa sobom.

Ova godina biće posebno vesela ljudima koji su rođeni u godini svinje (1923. , 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh