Luda planeta

Mladoženja pola sata prije početka POBJEGAO sa vjenčanja: Mlada pred gostima donijela zapanjujuću odluku

Ni njegova porodica nije znala šta planira.

Uplakana mlada - Vecernji.hr

Mladoženja iz Indije pobegao je sa sopstvenog vjenčanja pola časa prije nego što će početi ceremonija.

Da nesreća bude veća, mladić nikom ni iz porodice nije rekao za svoju bizarnu namjeru, pa je iznenađenje na licu mjesta u Maharađpuru bilo za sve. O mladi da ne govorimo.

Ipak, ona se snašla. Poslije početnog šoka i osvrtanja oko sebe da li je riječ o skrivenoj kameri ili nečemu sličnom, djevojka je donijela neočekivanu i neuobičajenu odluku. U njoj joj je zapravo dosta pomogao jedan od prijatelja koji joj je predložio neobičnu stvar.

Mlada se potom kod prijateljica i rodbine raspitala ima li među djeverima i gostima nekog slobodnog muškarca koji bi je oženio!

Jedan od djevera istupio je naprijed i prišao mladoj zamolivši je za ruku, što je ona prihvatila bez riječi iako čovjeka nije ni poznavala prije ceremonije. Tako je njen prijatelj bio u pravu kada joj je rekao da je grehota da sve sad propadne, kada se na licu mjesta okupilo skoro 100 ljudi.

Vjenčanje se ipak dogodilo, a što je još bizarnije, njemu su prisustvovali do kraja i svi svatovi sa mladoženjine strane.

Tu nije bio kraj neobične priče iz Indije. Mladina familija podnijela je tužbu protiv one od odbjeglog mladoženje, iako su svi zajedno prethodne večeri pili i nazdravljali na vjenčanju.

Inspektor Šeš Narain Pandej otkrio je za tamošnje medije da je narednih dana imao pune ruke posla.

– Tužbu su podnijele obje strane sa vjenčanja. Mladini su zahtjevali da budu obeštećeni zbog početne propale svadbe, dok je mladoženjin otac podnio zahtjev da ga policija proglasi nestalim i da se damo u potjeru za njim – rekao je Pandej naglašavajući da je potraga za odbeglim čovjekom i dalje u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh