Luda planeta

Muškarca iz Komarne pitali koliko mu znači Pelješki most, odgovor o punici postao hit

Vijest o spajanju posljednjeg dijela Pelješkog mosta, čime će se povezati teritorij Hrvatske, očekivano je privukla puno komentara.

Muškarac iz Komarne - Screenshot

Već su krenule šale i zezancije na društvenim mrežama, a jedan muškarac iz Komarne odnio je pobjedu našalivši se pred kamerama N1 televizije na račun svoje punice.

Na pitanje koliko njemu znači Pelješki most odgovorio je smijući se:

Meni osobno znači puno jer je moja punica prije 10-15 godina rekla da će se ona, ako se taj most ikad napravi, s njega baciti pa ja sutra očekujem da se ona napokon baci, piše “jabuka.tv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh