Luda planeta

Usred noći otišao sam da vidim šta radi djevojka prizor koji sam vidio u dnevnoj sobi natjerao me je da otrčim u kupatilo i ispovraćam se

Jedan muškarac uhvatio je svoju djevojku kako ima intimne odnose sa njegova dva prijatelja.

Par - Ilustracija / Kurir.rs

On je svoje iskustvo podelio na društvenim mrežama.

– Radim s njima na poslu. Uvijek smo se dobro zabavljali, ali u zadnje vreme se osjećam kao da nemam budućnosti. Imam 23 godine, a moja djevojka od 20 godina me ne razumije. Kada je došla korona, morao sam da prestanem da radim, a moja djevojka je došla da živi sa mnom. Prvi vikend izolacije moj prijatelj je slavio 30. rođendan i bio je odlučan u namjeri da napravi veliku zabavu – ispričao je on.

Na zabavi je bilo puno alkohola pa su se on i njegova djevojka odlično zabavljali. Ali on je pretjerao s alkoholom i malo iza ponoći otišao je da spava u krevet na spratu. Njegova djevojka rekla mu je da će mu se pridružiti, ali kada se probudio u četiri ujutro još je bio sam. Sišao je dole po čašu vode i ostao u šoku kada je vidio svoju djevojku.

E- Moja devojka bila je potpuno go*a i imala je odnose s moja dva prijatelja. Otrčao sam u kupatilo i povraćao od šoka, a zatim otišao kući. Poslao sam joj poruku da ne dolazi više. Od tada je nisam vidio, ali mi stalno šalje poruke da je bila pijana i da joj to ne znači ništa, ali ne mogu da zaboravim tu scenu. Jedan od prijatelja mi je takođe poslao poruku da se izvini i okrivio je alkohol, ali osjećam se osramoćeno. Uskoro ću ih vidjeti na poslu i ne znam kako da se ponašam – rekao je, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh