Luda planeta

Budući dečko joj pred sastanak poslao pogrešan SMS: Pročitala ga, pa pobjegla glavom bez obzira

Imala je puno sreće da ovo vidi prije ulaska u vezu.

Kersten Hovis - Screenshot

Korisnica TikToka i Instagrama Kersten Hovis podijelila je sa pratiocima snimak prepiske sa “umalo” momkom koja je pogledana u međuvremenu više od milion i po puta.

Kersten je upoznala naizgled simpatičnog i ljepuškastog Seta u jednom kafiću i tada su se dogovorili da izađu na prvi sastanak u četvoro, dakle sa Setovim drugom i njenom drugaricom.

Set je greškom prije sastanka očito bio malo pogubljen, pa je umjesto da drugu šalje, SMS slao Kersten.

Kersten je imala puno sreće da otkrije u startu veze kakav je Set. Pitao ju je u poruci da li je došao na pravo mjesto u gradu, na šta je ona rekla – “da!”.

@kersten.hovisreality of dating in 2020 ##greenscreen ##GreenScreenScan

♬ original sound – Rachel Wilson?

Potom je dodao u poruci sljedeći sadržaj:

“Dok sam išao ka tamo, shvatih da je deblja nego što sam mislio, ali j..e m se, njena porodica je puna ko brod”, napisao je Set.

Kersten je na ovu konstataciju o njoj i porodici ostala potpuno mirna i poslala mu je ovaj odgovor:

“Molim se za tebe, ortak”, glumeći njegovog prijatelja.

Set se našao sa Kersten i ništa nije shvatio sve dok ona poslije 20 minuta sastanka u četvoro nije krenula kući. Potom ga nikad više nije vidjela.

Korisnici Instagrama i TikToka oduševili su se kako je u prepisci Kersten sačuvala pribranost i što je imala sreće da na vrijeme otkrije kakav joj je momak, prenosi “Objektiv“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh