Luda planeta

“Idemo na Mars” – Kako bi postao vanzemaljac uklonio je uši, razdvojio jezik, tetovirao oči i planira još operacija

Antoni Lofredo iz Francuske potpuno je transformisao svoj izgled, a sve u želji da izgleda kao vanzemaljac. Cijelo tijelo i lice prekrio je tetovažama i pirsingom, a podvrgao se i nekim ekstremnim estetskim zahvatima.

Antoni Lofredo - Screenshot

Ovaj 32-godišnjak otišao je pod nož kako bi uklonio svoj nos, pa tako sada ima samo dvije rupe, odnosno nosnice na sredini lica. Ono što je zanimljivo jeste zakon u Francuskoj koji je zabranio ovaj zahvat, ali Antoni se snašao – otputovao je u Barselonu kod hirurga Oskara Markeza.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

J'ai tendance à beaucoup me rabaisser, mais franchement je suis fière d'avoir parcouru tout ce chemin, d'avoir écouté personne, d'en faire qu'à ma tête, de me rabâcher qu'on a une seule vie et qu'il faut la vivre pour nous en aucun cas pour quelqu'un d'autres. je suis en aucun cas un influenceur mais une chose est sur vivez votre vie à deux mille pour cent ?? – Tiendo a humillarme mucho, pero, francamente, estoy orgulloso de haber llegado tan lejos, de no haber escuchado a nadie, de hacer lo que quiero, de repetir que solo tenemos una vida y que 'debemos vivirlo por nosotros en ningún casoalguien más. de ninguna manera soy un influencer, pero una cosa es vivir tu vida dos mil por ciento ?? – Black Alien project Évolution ⌛

Objavu dijeli ??? ????? ????? ??????? (@the_black_alien_project)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Prêt à être dénigré, prêt à être méprisé, prêt à être pris pour un fou, prêt à être encore plus incompris, prêt à être ma vie en danger, prêt a affronté la vie, prêt a continué simplement mon projet. – Listo para ser menospreciado, listo para ser despreciado, listo para ser tomado por un loco, listo para ser aún más incomprendido, listo para ser mi vida en peligro, listo para enfrentar la vida, listo para simplemente continuar mi proyecto .. – Black Alien project Évolution ⌛

Objavu dijeli ??? ????? ????? ??????? (@the_black_alien_project)

Samoprozvani vanzemaljac oduševljen rezultatima podijelio je sve na svom Instagram profilu.

“Hvala doktoru Oskaru Markezu, obilježio si mi život ovim. Sada napokon mogu da hodam uzdignute glave. Ponosan sam na cijeli ovaj projekat koji smo zajedno odradili”, napisao je.

Ovo je samo jedna od operacija koju je Antoni imao. Prije je već uklonio uši, razdvojio jezik, ugradio umetke u lice i čelo i napravio korekciju vilice. Uz to, tetovirao je oči, tačnije beonjače – iako je poznato da je taj zahvat veoma opasan jer osoba može da oslijepi.

Mnogi ga pitaju da li je ikada zažalio zbog cijele transformacije, a on tvrdi da nije. Kaže da je još kao dijete bio fasciniran transformacijom tijela i lica.

Radio je kao obezbjeđenje sa 24 godine i u jednom trenutku shvatio je da uopšte ne živi život kako bi htio. Spakovao je kofere i odselio se u Australiju. Tada je krenuo s promjenama na sebi i kako tvrdi, postao sretniji.

Još uvijek nije dovršio cijelu transformaciju i stalno pravi planove šta bi još trebalo da promijeni, prenosi “Večernji“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh