Luda planeta

Vozila je djecu u školu, “na pola puta” shvatila da ih je zaboravila kod kuće

“Ne mogu vjerovati, vozim djecu u školu, a nema ih u automobilu! Zaboravila sam djecu kod kuće”, govori kroz smijeh jedna anonimna majka koja je tek na putu do škole shvatila da joj je nešto čudno, piše “Mirror”.

Majka zaboravila djecu - YouTube

Međutim, umjesto da se nervira, izvadila je mobitel i snimila prazno sjedište pored sebe i sjedište iza i, zapitavši se ‘gdje su mi djeca’ – a potom je “umrla od smijeha”.

Žena je, kao i obično ujutro, u velikoj gužvi, pa je u brzini zaboravila pričekati da djeca uđu u automobil i ostavila ih je zbunjene ispred kuće, piše “Index“.

“Moram se vratiti i pokupiti ih. Pa, ne mogu vjerovati da sam zaboravila djecu! Bože, kakav sam ja idiot! Jutros sam još bila polupospana kad sam krenula”, priča mama, za koju na društvenim mrežama vjeruju da je Amerikanka, uz smijeh.

Okrenula je automobil, vratila se do dvorišta i tamo su je čekala dvojica dječaka. Jedan je odmah pitao: ‘Jesi li otišla skroz do škole?’.

Post je objavljen na Twitteru, a ubrzo je imao čak tri miliona pregleda.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh